IRC-Galleria

nojeeeTiistai 05.04.2011 19:57

Eka mentii sinne turkuhallille ja siel ei ollu paljo ketää ja istuttii siel ja sit sinne alko tulla lisää porukkaa ja mentii jonoihin ja seistiin siel sit. Oli hyvin järjestetty, porukka iha kiinni ovissa ja vähä koitetaa huutaa et peruttakaas et noi ovet saatais auki mut tyypit vaa tyylii nauraa. No sit kello tulee 18:30 ja ne turvatyypit tulee sinne ovien taakse, porukka edelleen nenä kiinni ovissa, ja sit ne vaa avaa yhen oven ja niistäki vaa pariovista sen toisen ja luonnollisesti kauhee rynnäkkö ja sit ne avaa lisää niit ovii, samalla tavalla. Hirvee imu ja siihe oveen meinaa jäädä jumii ja sit jumitetaan siin turvatarkastuspaskas ja kaikki vaa tunkee ja sit lopulta pääsee sinne portaisiin/ovelle mistä pitäis päästä sinne permannolle mutta kappas ovi onki kiinni ja kuuluu vaa ku Abreu soittaa siellä ja siinä sit seistään aika portaitten alapääs ja aletaa vaa miettii et vittu ku noi ovet aukee ni tuolt ylhäält tulee porukka niskaan.
No sit ku ollaa puolisen tuntia seisty siel tukalassa ja kuumassa ni ovet avataan ja päästin iha suht siististi pois ja suoraaan eturviin. ´
Abreu oli aikas hyvä, mut Enriquesta en edelleenkään tykkää, osasyynä ne päälletunkevat, hakkaavat, kyynärpäillä selkärankaa ja kylkiluita painavat tyttöset jotka huutaa nii ettei ees kuule mitä Enrikki laulaa. Olin oikeesti aika helpottunu ku se keikka loppu.
Että näin kiva ilta mulla 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.