IRC-Galleria

theobull

theobull

Theodor Vilenius

Kalvin tahtoKeskiviikko 09.08.2006 16:21

Raaka vauvakuume iski. Ostin Baby-Porn nuken joka kusee ja paskoo enemmän kuin feministi jouluna! Mitä Vapaa-Ajattelijat lienevät mieltä siitä että nukkeni viettää joulua toisten nukkien kanssa, ja joka kolmas niistä palvoo jehovaa, yksi neljäsosa taas buddhaa, puolet niistä omistaa kissan, kukaan ei syö leipää ja kaikki ovat tyhmiä kuin Marko Kiprusoff??? Ajatelkaa vapaasti ja keksikää sille hymiö.

Onko irc-galleriassa solmittu avioliitto ns. "laillisesti pätevä"? Veljeni Pekka-Rebecca on menossa naimisiin, ja kaiken kakunsyönnin ja ruusunnuppujen sijaan hän ilmaisi halunsa pitää ns. "Galtsu-häät". Voitaisiin vaikka tehdä yhteisö nimeltään "Pekka-Rebecca <3 Laskimo-Liisa", yksi meistä galtsu-gultsuista voisi olla pappi ja sitten vieraat voisi liittyä mukaan iloiseen viuhahteluun. Ties vaikka nähtäisiin morsiamen ryöstö kun Keken Biatchit kusee sorbusta pelkästä innostuksesta.

Ylläpidon homonaamat ei pääse mukaan, koska niiden kyrvänkantolaukut ei mahdu kirkon ovista sisään!!! Rumilta lestadiolaisilta myös pääsy kielletty!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.