IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Leeviä..Torstai 18.01.2007 12:54

Vastaantulijoiden kaistalla on vittumaista luistella. -itkisitkö onnesta?-


Ja nyt viimein kun mä lähden teen sen sydämeni tähden, vaikka syvältä se vielä kouraisee. Oma pikku vaimo, rakas, enää palata ei takas, jätin avaimet ja kirjeen pöydälle. Kerro terveiset lapsille. - kerro terveiset lapsille-

Mitä merkitsee muutamat vuodet tai tuhannetkaan, kun on ihminen pelkästään tuskan vuodet tuhonnut maapalloaan. Mä jos löytäsin kaukaiseen paikkaan, alle omenapuun. Sinne veisin tyttöni luonnonraikkaan suloisen mustikkasuun. Rapaperitaivas missä se lie, ilmalaiva meidät perille vie ja se taivas on sun ja mun piilopaikka yhteinen. Raparperitaivas ja perunamaa, ilmalaiva sinne kuljettaa ja se taivas on sun ja mun piilopaikka yhteinen.
-raparperitaivas-


Sanat ei muuksi muuttuneet sen huomata sain kun teit mitä tahdoin. Mä en usko unelmiin niihin vaaleanpunaisiin, kun iltaisin palan halusta. Mun sanat ei nieluun juuttuneet, mä vaikenin vain ja minkä itsellein mahdoin. Mies kun on päätänyt niin, mies suunsa pitää kii ja aloittaa kaiken alusta. Ketä sä kuuntelet, kuka kuiskaa kaikki kauniit lauseet, sillon ku tarvitset, eikä väsy milloinkaan. Kerro ketä sä suutelet, ketä vasten painat naisen lanteet, ja kenestä huokailet kun et unta illoin saa.Sanat ei muuksi muuttunett, sen huomata sain kun teit mitä tahdoin. Mä en usko unelmiin,niihin vaaleanpunaisiin, kun iltaisin palan halusta.
-liikaa sanoja-

<sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.