IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

birds in my earsLauantai 24.01.2009 07:10

unohtelen juttuja jos en kirjota niitä heti mut jaa.
eilen koululla oli vissiin pommiuhka tai sit huumekoiria mut meidän piti pysyy luokissa noin puolituntia pitempään ko mitä normaalisti oltais oltu, koska ei saanu mennä käytäville. se oli aika jännittävää.
päästiin tänään nelkytviis minuuttia aikaisemmin koulusta kun niillä oli ongelmia viemäröinnin kanssa :--DD katsottiin ap literaturen tunnilla leffaa ja piti sit lopettaa aikaisemmin. lounaalla billy selitti kuinka se sai ruokalan työntekijöiltä (lunch ladies) itseleivottuja keksejä ja tarjos mulle pari! hymyilytti =)

mr.smith kysy us historyn tunnilla "have you been homesick yet?" vastasin että ei mutta nyt kun mietin sitä niin kyllä mä ehkä olen vähän koti-ikäväinen, en pahasti mutta vähän kuitenkin. oon ollu poissa kotoa kuitenkin melkein puoli vuotta ja se tuntuu jotenkin niin hirveän pitkältä ajalta vaikka se onkin mennyt tosi nopeasti ja jäljellä vajaa viisi kuukautta ja sekin varmasti menee tosi nopeasti mutta tuntuu ihan kamalan pitkältä ajalta olla näkemättä teitä ja olla puhumatta suomea. kunnolla. mut jotkut jutut on vaan helpompia englanniksi.

hm. austyn lupasi värjätä mun tukan huomenna ja saan pukeutua mun näteimpään mekkoon ikinä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.