IRC-Galleria

MielipidekirjoitusSunnuntai 26.12.2010 21:35

Ilman lihaa ihmiset ei luultavasti olis näin kehittyneitä tai edes elossa. Mutta nykyään ilman lihaa eläminen on mahdollista. Jos ihminen tarvitsee lihaa ravinnokseen, metsästäköön sitä itse. Eläimille syötetään antibiootteja ja kaikkea mahdollista paskaa, että ne lihoais ja päätyis sun lautaselle. Turkistarhauksessa eläimet kärsivät, jotta voisit kantaa raatoa olkapäilläsi.
Itse olen vegaani, (en syö maitotuotteita, lihaa enkä kananmunaa)
Ja osaan perustella miksi. Maitoa voisin juoda muuten, lypsäminen ei satuta lehmää, päinvastoin, mutta mun vatsa ei kestä maitoa. Kananmunaa mua ällöttää syödä, periaatteessa sama asia kun söisit jonkun sikiöitä. Nyt tiedän, mulle vedotaan siihen että ne ei ole ehtinyt hedelmöittyä vielä. Noh, sitten se on sama asia kun söisit kanan kuukautisverta. Parempi? Lihaa en syö, koska koen pärjääväni hyvin ilman lihaa ja en halua ihmisen syövän lihaa. Kyllä useat eläimetkin syö toisia eläimiä, mutta ihmistä harvemmin verrataan eläimeen. Ihminen on joku kehittyneempi elämänmuoto. Joten jos eläimet syövät toisia eläimiä, ihmisten pitäisi syödä toisia ihmisiä.

Toinen asia on saasteet ja autot. Ihminen on pystynyt elämään luonnossa ilman autoja ja tehtaita ennenkin. Ihmisten äly on ehkä kasvanut, mutta pärjääminen luonnossa ja kestävyys heikentynyt. Jos olette niin itsekkäitä että ette ajattele mitä ilmastonmuutos tekee luonnolle, miettikää mitä se tekee ihmisille. Vaikka ilmastonmuutos ja luonnon tuhoutuminen ei tapahdu luultavasti lähiaikoina, luonnon tuho ei ole ainoastaan luonnon loppu vaan myös eläinten ja ihmisten.

Luonto kostaa ihmisille loppujen lopuksi. Me olemme tuhonneet luontoa jo pitkän aikaa, ja luonto tuhoaa lopuksi ihmiset. Ei oikeastaan luonto, vaan se mitä me teimme luonnolle. Toivottavasti osaatte silloin ajatella, mitä tuli tehtyä.

Materia ei tee musta onnelista, mut tekee onnelliseks pienet hyvät hetket elämässä ja luonnon kauneus. Maailmassa on niin paljon ihmeellisiä asioita joihin suurin osa ei edes kiinnitä huomiota.

Mua ei oikeastaan kiinnosta miten rikas sä oot, onko sulla hieno auto ja hieno koti. "Ei se nyt niin paljon saastuta jos mä ostan auton." Niin, mut kaikki ajattelee noin ja yks plus yks on kaks.

Joten, seuraavan kerran ku ajatte mun ohi hienolla, kalliilla autollanne, se ei tee muhun vaikutusta. Se saa mut sille mielelle, että haluan hakata halolla autosi ja sinut siinä samalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.