IRC-Galleria

tstm

tstm

nauttii muutostaan takaisin Suomeen!

SunnuntaiSunnuntai 15.04.2007 21:21

Olen istunut töissä viikon. Eikä edes harmita. Tiistaista lähtien olen istunut toimistolla joka päivä. Virallisesti työvuorossa olen ollut vain ti-la, mutta täällä on ilmainen internet, ruokaa, ja juotavaa. Ja ihmisiä joiden kanssa voi jutella. Tai ainakin yrittää jutella.

Eilen illalla oli vähän yksinäinen olo. Istuin itsekseni ja yritin pohtia että missä ihmeessä täällä voisi tavata ihmisiä.. ainoat kontaktini muihin ihmisiin on internet ja toimisto. Tänään aamulla kuitenkin juttelin jonkun itäsaksalaisen sankarin kanssa aamiaispöydässä.. ja mietin, että väkisin sitä jossain vaiheessa törmää ihmisiin kun vaan yrittää liikkua ympäriinsä. Parempi olisi ainakin.

Sunnuntaina koko kaupunki tuntuu olevan kiinni. Jotkut ruokapaikat on auki, mutta nekin huonosti. Ilmeisesti kaikki saksalaiset vetäytyvät jonnekin sisälle ihmettelemään omia olojaan sunnuntain ajaksi. Ergo ulkona ei ole mitään tekemistä, niin tulin tänäänkin toimistolle.. hetken harkitsin, jos olisi lähtenyt junalla johkin isompaan kaupunkiin.. mutta ehkä kannattaa mielummin istua täällä ja surffailla kämppiä netistä.

Olen myös oppinut tänään koko lailla paljon MSSQL:ää ja Windows-klusterointia. Pikkuhiljaa järjestelmä alkaa olla siinä määrin hallussa, että on toivoa debuggailla sen ongelmia. Suurimpana ongelmana oikeastaan näkisin ainoastaan kielen. DT:n järjestelmät ovat yllättäen kaikki saksaksi, ja tehtäväliippujen (ticket) lueskelu on yllättävän hankalaa kun pitää pidellä sanakirjaa toisessa kädessä. Eiköhän siihenkin tosin pikkuhiljaa totu.. ainakin minusta tuntuu siltä että joka päivä ymmärtää muutaman sanan paremmin saksaa. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.