IRC-Galleria

ttanna

ttanna

tykkää Jonnea. ღ

ÄIKKÄÄ. <3344 :pKeskiviikko 30.01.2008 23:11

Satu Kielotyttö joonaksesta ja Kieloprinssi Ibusta

Olipa kerron kielotyttö nimeltään joonas. Kielotyttö joonas oli yksin kun pahamainen pillerinpyörittäjä Tanja söi kaikki muut paitsi joonaksen. Joonas oli yksin pimeässä maailmassa...
Eräänä päivänä joonas löysi talon jossa asui Kieloprinssi ibu joka oli pitkä pieniluinen komea mies.
Siinä he juttelivat ja joonas kysyi pääsisikö hän asumaan prinssi ibun luo. Kieloprinssi Ibu keksi keinon millä Kielotyttö joonas pääsisi asumaan hänen luo ja hän kysyi häntä vaimokseen.
NIIN HE ELIVÄT ONNELLISESTI ELÄMÄNSÄ LOPPUUN ASTI!

LOPPU

THE END

(c) Ida THÖ MÄÄn


Olipa kerran pienen pieni IbuliBibuli, joka rakasti neekeriä nimeltä TanjaVanja. He tapailivat salaa, koska ei IbuliBibulin pitäisi hengata vääränväristen kanssa, olihan hän sentään prinssinakki. Eräänä päivnä kun ne IhQilivat yhdessä sai blondineekeri Tanja ajatuksen ja se oli Kekkonen <3. Mutta ObuliBibuli ei pitänyt ajatuksesta, jonka takia hän sitten ratsasti tummalla Tanjallaan auringonlaskuun saakka. Jossa häntä odotti itse kuningatar, Da Janni von IhQ. Joka oli vähä WTF ku se vähä niiQ näki ku sen rinssinakki ratsasti Tummallatanjalla. Toivuttuaan WTF:stä häntä hieman LOLLOTTI koko tilanne, jonka takia hän mestautti prinssinakki IBULIBIBULIN, ja TanjaVanjalle hän antoi korkeimman arvonimen IhQ TanjaVanja Thö Hörse ! Jonka jälkeen Kuningatar ratsasti urhoollisella sudenkorennollaan auringonnousuun asti.

(c) Joonas THÖ kirjailija

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.