IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

pääsiäisen jälkeenTiistai 25.03.2008 19:26

pitääpä alkaa tarinoimaan tännekin jotain... oon ollu kuin jojo, jo niin pitkään, joku ihme mielenhäiriöinen, onneks noin pari kuukautta sit sekin selkis, ja oli helpottavaa toisaalta, ku niin paljon kerinny tehdä asioita joita katuu ja ois tahtonut jättää monet tekemättä, mut so what, ainakin se kasvattaa, ja vahvistaa, ja nyt sit kaikki toisin ku aiemmin, kiitos et on olemas lääkkeitä jotka auttaa tähän jojoiluun :) ei toki täysin, mut auttaapa kuitenkin. tuntuu kuin ois tullut jostain pimeästä yöstä valoon. mut ei siitä enempää.
pääsiäinen sit ohi, enkä antanu kenellekään pääsiäismunaakaan ;) vaik ois ehkä joku halukas ollukin, mut pääsiäisen vietto ihan ihan omakätisestikin suju ihan jeeh!
keväkin tekee tuloaan, ja sit kesä, kaikki rupee taas heräämään eloon talven alta, ja tulee lämmin :) täytyis alkaa keksimään jo mitä kivaa sitä keksis kesäl, ois tiätty kiva jos ois joku johon ois ihan in lööv, jonka kans viettää kesäl aikaa plus muutenkin, mun kohal vaa se aika harvinaist, todennäkösempää ehkä voittaa lotos ku et mä todella oisin in lööv johonkin ;) varmaan sellasia on yx sadasttuhannest ehkä :\ mut ainahan kaikki mahollist ;) mielummin mä en ottas sitä lottovoittoa vaan, tahtosin kokea sen tunteen et olen itekin in lööv :)
mut taidankin lopettaa tähän tän mun tän päiväsen fifolosoinnin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.