IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rajut meiningitSunnuntai 15.03.2009 23:00

Ollaan tutustuttu naapureihin ja porukka tuntuu varsin mukavalta. Naapurin rouva (tai mikälie) on asunut naapurissa siitä lähtien kun talot 50-luvun alussa rakennettiin. Tässä talossa on ollut neljät asukkaat - alkuperäiset jotka talon rakensivat, joku lääkäri (80-luvulta vuoteen 99), meitä edeltävä uusioperhe ja me.

Vuonna 85 taloon on tehty huomattava määrä remontteja. Putket on uusittu, sähköt on uusittu, keittiö ja sauna on uusittu, ullakkotilaa on muutettu asuintilaksi jne. Lisäksi saman rempan yhteydessä on tehty mainitsemani erämajahenkinen takkahuone, jossain määrin prameilevia tapetteja jne. Rahaa on siis ollut. Tyylistä ja laadusta en tosiaankaan tiedä, sillä keittiö on mennyt uusiksi ja sauna ja takkahuone on työn alla ;)

Eräs naapuri kävi ihmettelemässä saunaremppaamme. Oli tehnyt parisen vuotta sitten omaan taloonsa vastaavan joskin koko kellarin laajuisena. Tuli samalla puheeksi edelliset asukkaat jotka tuo naapurin jossain määrin tunsi kaikki.

Talomme oli tuon edellä mainitsemani lääkärin kakkoskoti. Varsinainen oli jossain muualla - siellä missä vaimonsakin asui. Voi vain arvailla mitä tässä talossa on tehty. Kuulemma kyseinen henkilö raahasi tänne harva se päivä hoitsuja kyläilemään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.