IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

LaatoitustaMaanantai 15.06.2009 00:11

Appiukko piti pikakurssin laatoittamisesta. Helppoahan se on periaatteessa. Ainoo vaan että käytännössä tulee kaikkee säätöö jonka seurauksena homma menee mereen ellei ole tarkkana.

Kikkailua aiheutti mm. mustien (italialaisien) ja valkoisten (suomalaisten) laattojen pienoinen kokoero. Vaikka ero on ehkä alle millin, tulee kymmennestä saumasta jo aikamoisen suuri kumulatiivinen virhe.

Vaikka homma onkin vaiheessa, näyttää musta takaseinä mielestäni aika kivalta. Laattojen kuvio on ehkä "hieman" prameileva, mutta kaksi neliömetriä sellaista tuskin vetää hommaa överiksi. Valkoisissa (Pukkilan Keto) laatoissa on todella hento hopeinen köynnöskuvio joka sopii ihan kivasti mustien laattojen jatkeeksi. Itse olisin ehkä mieluummin ottanut ihan valkoiset kuviottomat laatat jolloin musta olisi korostunut vielä tehokkaammin, mutta täytyi antaa Ritallekin välillä mahdollisuus vaikuttaa ;) .. no ihan hyvä siitä tulee :)

Mainittakoot vielä jännästä ilmiöstä.. suihkunurkka tuntuu nyt jotenkin huomattavan paljon leveämmältä. Johtunee vaakasuuntaan ladotuista suorakaiteen muotoisista kaakeleista. Varmaan olisi vastaavasti muuttunut ahtaammaksi jos ne olisivat pystyssä.

Pääsee muuten taaaas vaihteeksi reklamoimaan. Kahdessa mustassa laatassa oli valmistusvirhe. Laatat oli lohkeillut reunasta ennen lasitusvaihetta. Ainakin on helppo osoittaa että ei rikottu ite.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.