IRC-Galleria

tuorepala

tuorepala

menee tekeen furitsukee

Laskin tänään matematiikkaaSunnuntai 14.09.2008 21:43

Siis mitä, mä kattelin vanhoja pitkän matematiikan yo-tehtäviä ja sit kun siellä oli integroimistehtäviä niin liikutuin syvästi ja rupesin muistelemaan haikeana sitä "ihanaa integraalilaskentakurssia". Oikeesti, mitä tää on???????? Mut se kieltämättä oli kiva kurssi. Pitkästä aikaa pysyin mukana ja opin ja sisäistin ne asiat. Luonnollisesti oon nyt unohtanu kaiken. Mut ehkä mä sitä voisin vielä kerrata.

Joo kolme päivää kirjotuksiin. Ei muuten tule menemään läpi tuo matikka. Mut mikäs siin', onhan mulla seitsemän muuta ainetta joilla pääsee pätemään. Eikä se A siinä todistuksessa niin nätti oliskaan.

- - -

Hei ihan tosi, kuka idiootti julistaa jossain galleriassa et btw, "ON PIENTÄ SÄÄTÖÄ". Jos nyt joku kiva tyyppi tekee niin ja lukee tätä niin sori et oo idiootti. Musta semmonen on vaan typerää. Tai en vois tehdä silleen ikinä itse. Luonnollisesti se on sitten eri asia, että seurustelee ja laittaa siitä tiedon johki profiiliin tms. Mut siis haloo. Jos on pientä säätöä niin MIKSI siitä haluaa kertoa julkisesti kaikille??

Nää on nämä tylsät sunnuntait.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.