IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Opiskelu tapahtuu ottamalla jätesäilöstä materiaalia jonka on muut sinne jo hylänneet ei ole muiden kustannuksella elämistä siinä koulussa !

Eläke ja sosiaaliturva menee kotin vanhempieni talouden kautta minulla ei ole rahaa ostaa koulun varastosta materiaalia käyttööni siintä on kyse......

Minun ongelmat ei tule käsiteltyä sintä näkökulmasta mitä koulussa on tapahtunut sitä ennen mitkä on tapahtunut mistä ..


Opettaja ja rehtori ei ota tätä asiaa käsittelyyn eikä psykologi sitä ota siis esille sillä siintä ei vain voida puhua siinä tilassa jossa hän toimii...

Ahdistaa Varkut jalassa vyön ja housun etumus on kireä siinä tilassa on keski ikäinen Nainen joka ei sitä huomaa missä ..


Opiskeluni ei johda työllistymiseen siihen minä maksan veroja ja teen sitä oikeaa palkka työtä kierrätystä harjoitan pakon ja realiteetin edessä ?

Ahdistus johtuu muusta syystä jota ei voida käsitellä !

Ongelma on jo itse se...

Terapiasuhhde ja Psykologin suhtautumistapa asiaan ja no siis niihin no luonnollisiin kehityksellisiin tarpeisiini...

Siis jo itseasiassa miehenä ja Ihmisenä hivelen istunossa housujen etumusta....

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Resurseja on jotenkin satava lisää...

Ja siis kierrän sitä ja tätä paikkakuntaa jätesäilöt kaikki rakennustyömaat tutkitaan pyydetään lupa ja otetaan materiaalia...

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....


Hilaan ja haalin pahvia levyjä puuta ja siis rakennusmuovia joka paikasta pakkaan ja kuljetan ne kotiini...

Joista teen osia taluihini ja kokeilut jatkuvat siinä mielessä....

Yhden kerran Ruukin luomumarkkinoilla olivat ne teokset esillä jotka olivat ruokolahden tanssilavan yläparvella 1988 - 89!


Aina 1990 luvulle asti ja jonka jälkeen tulee muista ongelmia soutaa aina vain tässä siis yhteiskunassa taloudessa siis vastavirtaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.