IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Minä en odota enkä enään välitä siintä mitä on tämä aika ja talous sen siis arvot ja monet arvotukset ei ole enään siis minun elämäni...

Ja eikä yksinomasesti ei ole elämäni suurin ja siis pääasiallinen siis nyt oleva tarkoitukseni olla täällä elävä oleva ihminen..

Ja sillä siintä on jo siis jo kadonnut se siis syvempi siis se kohtalon syy ja yhteys tähän maahan ja kansaan...

Tässä ajassa ei ymmäretä sitä...

Ja tämä siis kivihiili ja öljy ei siinä ole pääasiallinen syy ja yhteys siihen mitä tulee lähitulevassa todella tapahtumaan..

Ei edes se populaatio syynä on monet väärät siis elintavat ja ne talouden olevat toiminta tavat jatkuva tavaran haaliminen..

Tuottaminen ja turha kuluttaminen sille perustettu hyvinvoinin harhakuva ja sota ja aseteolinen tuotanto ja se ympäritön myrkyttäminen ?

Planeetan elinolot ja säätila hakee uuden tasapainoisen mutoksen tilan ja vesi meri peittää alleen monet kaupungit rannikoilla...

Manersiirros kaliforniassa geologisesti todella pian siis jopa nyt aikalailla jopa nykyistä aktiivisempi ja siinäkin on yhteys aiempaan siirtymään ?

Survaltojen salaama teknologinen tietämys on sitä luokkaa ?



Tapahtui jo 1890 jälkeen...

Nikolai Tesla joka siis aloitti se siis 100 vuotta jo siis kehityksen joka piti jopa öljyyhtiöiden etújen vuoksi salata..

Sotien aikana tehtiin se niin sanottu..

Näkymättömyykentän koe laivalla koko laiva siis vain siinä katosi ajasta palautui takaisin aikaansa yritetty vaikka mitä ?

Virhe oli luulla voisi aikaa tilaa hallita...

Matkantekijä Outlanter sarjassa asia on astettu oikeille kohdille on laki ja syy miksi se ei voinut onnistua alkuunkaan....

KIRJOITUSTAITO PYSYY YLLÄ VAIN OLEMALLA LUOVA JA KIRJOITTAMALLA GALAKTINEN VALOLIITTON PÄIVÄKÄSKY ?


Tässä maassa ja ajassa on valittava tuleva kohtalo joka ei kaikille sama ja siintä syystä ei minun kohtaloni..

Vain siis ole palvella tätä tyhjää tarkoituksetonta kohtaloa täällä vaikka on yritetty tällä planeetalla..

Jopa siis manipuloida siis aikaa ja tilaa silti tämä nykyinen valta jopa nyt se oleva talous romahtaa pian siihen omaan mahdottomuuteensa..

Yksinkertaisilla välineillä saa jopa monimutkaista ajatustensa taltiointia aivojen käsien motoriikkaa ylläpitävää harjoitusta ?


Ajattelumme ei edes tähän yllä mihin pian on pakko ryhtyä siintä syystä muuta mahdollisuutta ei ole annettu...

Ajattelen siis olen olemassa ja se kirjoitutaito luova aivojen käsien motoriikka vaatii työtä pitkäjänteisyyttä jota ei ole.....


Voi olla ne 5-6 miljoonaa pohjoismaiden ihmistä elää toisella planeetalla jopa siis fyysisesti ja diologisesti katsoen jopa sopetuneina sinne...

Valinta on tehtävä tänä aikana ja on kuin puhuisin nytkin..

Ja siis sen tulevasta ajasta tilasta tulleen aikamakustajan tavalla ja tämä johtuu muusta syystä en ole silti sitäkään täällä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.