IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Siintä mikä minut sai 6-7 ikävuoden jälkeen puhumaan todella siis niistä suurista kysymyksistä ihmiskuntaa koskevista kohtalon kysymyksistä.....

Eristetään ne joiden osalle ei ole samaa Ihmisarvoa ja Oikeutta haluttu antaa kuin muille on annettu arvo ja oikeus olla !


Kohtalon kysymyksiä pohtivana siintä tuli kohtaloni joutua vaikeuksiin sitä taustaa syytä vasten mistä olin jo puhunut aikuisille siintä asiata ?

Ufoilmiö on alkava psykoositila havaittu valopallo on sitä näin on toimittu 1970 luvulla lapsia ja nuoria kohtaan ?


Tärkeä tieto oli todella sitä neuropsykiatrista tietoa ei tämä ole edes sitä tietoa joka on vaikuttanut tällä tavalla elämässäni..

Aivojen sähkökäyrillä voi olla jo merkitystä verrataan nyt olevaan tietoon voi olla joitakin huomaamatta jääneitä viitteitä ?

Neuropsykiatrisilla tutkimuksilla on jotakin todellista siis merkitystä ja ne on hävitetty tutkimustulokset on tuhottu...

Asiakirja rakentuu todella jo siis monista todella aika lailla siis jo löyhästi toisiinsa kytkeytyneistä asioista !

Muut asiakirjat on noin siis sata sivua todella aika pitkälle viljeltyä..

Ja ei psykologista ja päiväkirjamaista tämän tuon siis psykologin omista henkilökohtaisista lähtökohdista siis suodatettua kertomusta ?

Arvo on lähinnä omaelämänkerralista kerontaa jota tämä soveltaa minun elämääni omista ja henkilökohtaisista siis lähtökohdistaan käsin tosin.....

Olen kertonut omalla tavallani...

Siis mitä tähän oletettuun siis kertomukseeni siis kuuluu siis oletettujen avaruusolentojen antamien tietojen pohjalta sisältyy ?

Joita olen lukenut kirjoista lainannut kirjastosta ?

Millä tavalla lukemani asiat on...

Psykoosi ja Harhaisuus..

Ufoilmiöön siis vain todella siis sisällytettynä ja sen siis käsittely on jopa se...

Psykiatinen hoidollinen toimenpide...

Lapsen mieli työstää kirjoja ja inormaatiota kirjoista sanoja ja käsitteitä koulussa ei ole eritysopetusta..

Siis sen no äidinkielen ja kielen sanojen jäsentelyyn..

Tosin psykologin kielellinen jäsentely ja äidinkieli on hakusessa sanojen ja käsitteiten puuttuminen huokuu asiakirjasta esille..

Ja kirjoista ulkoa luettua oletusta siintä mitä voisi olla tapahtunut mikä olisi tämä kommunikointi sisältänyt



Tietoja minusta itsestäni minulle siis piti lain asetusten muutosten vuoksi toimittaa minulle itselleni niitä anomalla ja tuli tiedon anto mukana...



Tutkinta ja neuropsykiatriset äivosähkökäyrien mittatulokset jopa on siis tuhottu hävitetty niitä ei ole saatavilla enään ?



Mahdollisesti tuhotut Neuropsykiatriset tutkinnat palikka testien tulokset ja aivofilmit tai ne sähkökäyrät on oleellista tärkeää siis tietoa ?

On tarvittava tieto on siis tuhottu julkinen ja yksityinen terveydenhuolto joka tuhotaan tietoa jätetään tämä sotku jonakin oikeana tietona ?

Ei ole kyse psykiatrisesta hoidollisesta ongelmasta...

Väitetty kokeneen..

Ufoilmiön kohtaamisen ja sen telepaattisen tietojen siirron..

Ja sen komunnikoinin ja jopa avaruusokentojen kohtaamisen psykologin ja lääkärin väittämänä on näin minä en mitään sitä niin muista..

Olen kyllä puhunut ehkä jo 6-7 vuotiaana minulla ei ole avaruusalusta ja sitä on monin tavoin pohdittu miksi ei ole tätä kulkuneuvoa käytössäni ..

Lapsena piirsin siis näitä kliinisen genetiikan laitoksen tutkinta sisälsi vastaavia joita piirrätin 2000 luvulla Lapsilla .....


Vastaavia piirustuksia tuli vastaa minulle omasta lapsuudestani oulussa ja genetiikan laitokselta tutkinta asikirjoissa muutama piirustus?

Olisi pitänyt selvitä 1980 luvulla on kyse Traumasta jota ei haluta löytää ja nähdä totena siintä syystä ei sitä ei tehty......

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.