IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Psykolpgin joka on todella koulutettu yliopistossa käsitys ihmisestä tämän ajatuksista joita tämä sisällyttää toisen elämään käsittämättä ei ole kyse...

Jalka on taidekoulun ajoilta 1983 -85 puuttuu kenkä ja rusetti muut sillä minua kiusasivat alvariinsa koulussa jäi minulle?


Minun tulevaisuuden suunitelmista joita ei ole työelämän suhteen ja ei ole kyse jaksamisesta on kyse siintä onko se edes mahdollista olla niin?



On kyse yhteiskunnallisesta toiminnasta jossa todellakaan ei fantasioita ole tähän sisältynyt millään tasolla ja ei siinä ole kyse mitä on....

Turol sana on tarkoittanut..

On jo Lorut toisin päin käännettynä koko sana..

On kyse puhtaasti juuri siintä siis toiminnasta joka ei mitenkään vain liity minun henkilökohtaisiin ongelmiini tai syihini..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Psykologi käsittä asiakirjansa siis mukaisesti tämänkin siis harhaisuutena mielisairautena tai jonakin mielentilana ja psykiatrisena syynä ?



Nyt on tultu sen suhteen umpikujaan minulla ole enään resurseja elää ja toteuttaa mitään sitä mitä olen aiemmin kyennyt toteuttamaan..

On vain kahden vakuuseläke ei tarkoita toiminta loppuu siihen vähän resurseja vapautan itseni siltä näillä keinoilla nyt ...


Joutunut toteuttamaan kehitysmaissa elävien siis köyhien jo rakentamien kasvihuoneiden kaltaisia menetelmiä..

Köyhyys alkaa jo siis olla täällä..

Suomessa tasolla jolla romahtaa elämäntasokin osalla väestöä ja nyt kun jo työttömistä on tehty..

Siis tietoisesti jopa uusköyhiä kurjistettu elämä on aktivoivaa politiikkaa olen hyväksynyt..

Jo tämän tämä todella vain johtaa tätä myöten katsoen tulevassa tämän toistumiseen..

Euroopan maailman mitassa ja maailman tilassa ja ajassa jo siis niiden jo 1917 - 18 tapahtuneiden yhteiskunnalisten muutosten toistumiseen..

Ja jopa siis väkivaltaistenkin seurauten kautta moniin todella jopa siis elämää tuhoaviin..

Moniin yhteiskunnalisiin taloudellisiin mullistuksiin ja jopa toistumiseen ja niiden siis uusiutumiseen tulevassa ajassa ja tilassa..

Näille ammattimaisille koulutetuille auttajille on turha puhua on lojaaleja taloudelle vallalle omille eduilleen ei he tätä näe tai käsitä totena ?

Tulevaisuus 1979 näkökulmasta hajoavia valtarakenteita uusia syntyy myös tulevina aikoina tätä olen ajatellut aina näin ...


Kyse ei ole mielenterevydestä ihmiset on alkaneet tiedostua on pian kyse siintä..

Ja mitä todella väkivaltaisia muotoja kielteiset muutokset saa aikaan se on nyt nähtävä siis tulevaisuus ei ole vaihtoehtoja esittää tälle enään....

Asioiden tekeminen on hyödyllistä terveydentilan suhteen teet sitä etkä roiku kuten muut siinä löyhässä hirressä jota ne ?


Ja muovit joiden saatuttavat vaikutukset on ainoa mahdollisuus ansioitua ylikansalliset toimijat on jo siis ottaneet luonnonvarat hallintaansa?

Tuhoava taloudellinen toiminta luonnonvarojen haaskaaminen saa jatkua vaikka muuta on valheelisesti luvattu jo 1980 luvulla ?

Nyt sitä ei voida tehdä enään tuho vääjäämättä edessämme valinta on jo tehty enään ei ole aikaa eikä tilaa muutoksille..

Ja jokainen lupaus on siis aina petetty syyllä jos toisella perusteltu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.