IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Maailmassa ajassa ja tilassa on nyt tämä kokonaisuutena tulevaisuus on ehkä positiivisempi parempi mutta nyt silti vastaavasti.

Ilmiö on todella pääosin paranormaalia toimintaa positiivisella tavalla tähtitaivas syventää vaikutelmaa materialisoitunut..


Suomen osana on kokea tätä ihmisinä ja kolektiivisena kokonaisuutena me olemme nyt negatiivisempia julmemempia toisiamme kohtaan..

Negatiivisempi ihmisiä kovemmin todella siis nyt jo kohtelavana pienenä todella häviävänä väestöllisenä kupruna todella.

Nyt siis negatiivisempi paikka elää ja olla..


Lumi sade ei kait ilmene näin monivärisenä tähtikirka yöaika saattoi tulla jokunen tähti mukaan aika selkeästi sitä.....

Mieli on monikeroksinen yhtäaikainen kuva ajasta ja tilasta jossa liikun teen oivalluksia jo 1970 ja 1980 luvulla on ajatus..


Vanhat kuolee pois nuoret ei välitä pitää yllä yhteyttä ja lähimmäisyys ei ole enään mikään arvo ja se elämän perusta..

Tämä sotii sitä vastaan ilmiö liikkuu kokoajan suhteessa totnttiini ympärillä etäisyys muuttuu koko ajan tilassa ja ajassa...


Tapahtuu paljon sitä mikä on negatiivista karmallistaa nekin joilla ei ole tähän mitään siis osuutta ei ole mahdolista sitä laistaa ja paeta...

Puut ja maiseman olosuhteet on tihentymät on tontin ympärillä ja alueella olleet ei kaukana horisontissa joten se siintä ...


Työttömien elämän mitta on täysi he ei enään kykene hotamaan itseään saati lapsiaan syntyy vihaa ja katkeruutta sukupolvi lisää.

Ilmiö on todella pääosin paranormaalia toimintaa positiivisella tavalla tähtitaivas syventää vaikutelmaa materialisoitunut..


Vaikka kokonaisuutena on hyvin silti meitä koetellaan pahalla jonka me siis olemme jo nyt hyväksyneet toisten osaksi..

Ja sitä sinä et voi paeta sulkea ulkopuolellesi tulee tapahtumaan siintä syystä pahaa jota ei voida väistää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.