IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Erityisryhmissä eläketurva sosiaalitusrva on lain asetuksen käytännön siis tasolla jos elät kotonasi teet töitä maksaa välineen työkulut itse..

Suoja töissä on sama periaate sinä maksat sinulle ei mekseta toimeenulon lisää tekemästäsi työstä maksat itseasiassa tekemäsi työn työvoimakulut..

Kokonaisuus on alkanut muovautua voidaan laittaa veden kokoamiskourut aikanaan kunhan ne löytyy jostakin ja siis....


Vammaiset mielenterveyskuntoutujat ja työttömät maksaa kaikesta työstä ja jopa omasta toikeentulosta matkakuluja työnteosta kuluja kertyy aina..

Asioiden tekeminen on hyödyllistä terveydentilan suhteen teet sitä etkä roiku kuten muut siinä löyhässä hirressä jota ne ?


Jokainen rakenelma on tehty materiaalista joka menee kaatopailalle tai on jopa polttopuuta ekologisilla syillä ei ole merkitystä

Kokeilu jatkuu on nyt kasvulaatikko jätös materiaalista alla metalli ritilöitä pahvia sanoma lehtiä ja siis sitä multaa ....


Olen luova tarvitsen aina jonkin verran resurseja joita ei ole siis ylläpitää taitoja osaamista..

Raha on resurssi jolla on mahdolista tehdä vaikkapa puutarhaan perunamaata vakuuseläke ei parempaan riitä jos....


Elän tässä todellisuudessa johon minut todella pakko asettua..

Ja minä en voi tehdä mitää elämän muutoksia koulutustaso on heikko ja resurseja ei ole pitää olla lottovoitto kultaa pankkiholvissa..

Kokeilu jatkuu on nyt kasvulaatikko jätös materiaalista alla metalli ritilöitä pahvia sanoma lehtiä ja siis sitä multaa ....


Jotta voisin ostaa palveluja käyttää erityispalveluja osaamista muussa tapauksessa elän elämäni samalla tavalla hautaani asti..

Sain tämän välineen 1980 luvun alussa vain sen siis käytetyn mekaanisen kirjoituskoneen käyttöni varirullia ostin itse..

Väline joka ylläpitää Lapsen ja Nuoren aivojen käsien taitoja on susiteltavaa kaikille joilla on halu oppia ja kehittyä ?


Ja mikään ei ole todellakaan koskaan siis paremmin..

Ja mikään muutos ei voi olla totta ellei ole resurseja rahaa paikata sillä ihmisen elämän voimavarojen kykyjen siis olevaa tulevaa rajallisuutta..



Käytännön tasolla ei puutu huumorintajua rakentaa..

Tätä röllipeikon mökin kaltainen varasto kaikesta mitä on siis saatavilla
losopuuta jota voi käyttää näin..

Luonon kiviä..

Ja jos elän ostan hydraalisia nostimia siirran linjaan nämä todella jopa muiden rakennusten tavoin linjaan..

Parruja teen parruja lankuista petustan tämän uusiksi ja todella syntyy aina muutos joka ei mitään muuta..

Nykyhetki on minulle menyt nyt oleva ja osin tulevassa ja elän aina siis samassa hetkessä nyt samalla elän jo tulevassa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.