IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Miksi minä otan kuvia näistä tapahtumista on se syy yleisönä nämä on jo kiitollisia kuvattavia olen luova ihminen jos en ole tehnyt muuta luovaa...

Monia asioita joista osaisin tehdä jos saisin verotonta ansion lisää siintä ja siintä mitää osaan ei minulle kukaan mitään maksa..

Kukaan ei ota heikosti koulutettua tekemään mitään jota tämä osaa jos on olisi ottanut minun pitäsi olla heti ylettömän hyvä ja tehokas ja tuottava...

En ole en edes pääse niihin siis suojatöihin sillä olen liian luova ja omaa itseäni esille tuova ja hallitseva siintä syystä soveltumaton mihinkään...

Miksi minä otan näitä kuvia siintä syystä olen luova kukaan ei siintä minulle kuittaa mitään hyötyä sisäinen se syy on !


Näen mahdollisuuden tehdä jotakin muuta kuin olla sivusta katsoja siintä syystä olen tätä tehnyt näin en siinä näe muuta syytä..

Ja jo muut syyt on yhtä sen kanssa miten muut sen olettaa olevan..

Muoto on kuitenkin symmetria pallo joka on noin muotoiltu sama pallo on esiintynyt monissa kuvissa eripuolila aikaa tilaa?


Sama syy miksi kuvaan kaiken on se olen luova löydän jotakin muulla ei ole sen jälkeen muuta kuin sama merkitys olen ilmiöiden kanava..

Tulee esille otan asian esille samalla kertaa muovaa luovuutta..



On sisäavaruuden ajan tilan siis monimuotoisuus ja on kuitenkin jotakin kun siintä saa kuvan sen otettua..

Etupihalla vaikuttaa sama kohde kuin takapihalla otettu kuva kuvien välinen viive on monta minuuttia ei siirry pysyy siinä ....


Tällä kertaa otin kuvan etupihalta käsin ja 5 minuuttia myöhemmin siis takapihalta käsin samalla kohtaa osapuileen sama ilmiö olemassa..

Vaikuttaa sama kohde on kuvattu kahteen kertaan takapihalta käsin voi olla sama joka tarkoittaa sitä tämä olisi siis ...


Vaikuttaa siltä ilmiä ei liiku jos siirtyy horosontaalisesti vaakatasolla sillä on aina joko pallo tai pata syymetrinen muoto aura ympärillä..

Elävällä ihmisellä on tämä aura joka laitteella nähtävä energianmuotojen summa..

Jokin on siis tämän syynä joka tekee sen ei kosteus ei jääkiteet tai edes pöly yksin jokin kokoaa sen tai se on elävää..

Evoluutio ja siis elämänmuotojen mittavan asteikon toisessa ääripäässä on taas jotakin uutta siis..

Minulla ei ole mielipidettä tähän...

Ja en vielä ole sillä alueella jossa on vieras elämänmuoto ja teknologia siintäkään ei ole mitään siis yksi selitteistä mielipidettä..

Jos elän vanhaksi vanhainkottiin asti...

Niin siis olen pallannut jo aikoja sitten taiteeni pariin olen sitä kertonut mitkä syyt on tähän johtaneet...

Mutta en muuta voi kertoa kuin mitä kamera talentaa..

Sillä tavalla nyt toimitaan vailla kaupallista pyrkyä..

Ja kuten muut koko ajan sitä hakee joka asiasta hyötyä ja etuja joita he ei saa koskaan itselleen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.