IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Todellisesta syistä miksi en sopeudu yhteiskuntaan ja työelämään ei ole voitu puhua psykologin vastaan otolla ja istunnoissa..

Ja koko systeemi oli sitä en voisi koota ansioita ja siis niitä säästöjä joilla on nyt siis merkitystä kun ikääntyy..

Vähemmän siis jo koulutetun työvoiman tarve oli aina vain siltikin todella määräiakaista..

Ja vajaatyökykyisiä ei tarvita työelämässä..

Diaknoosi oli vain se hallinollinen lailinen siis menettelytapa jolla taataan eläke ja sosiaaliturva siihen todella riitää tämä määritelmä..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Ei voitu kertoa sitä tämä sinun..

Siis diaknoosi ei ole aivan siis todenpitävä sillä on se merkitys kun sinua ei tarvita työmarkkinoilla pitää olla eläke ja sosiaali turva...

Lapsuus aikana jona elin suvun ja perheen keskuudessa oli tasapainoisempaa kuin olin koulussa jossa en menestynyt ?


Ja minua uhkaa työttömän kohtalo..

Psykologikin jopa siis ahdistuu ei ole ymmärtänyt vain tarkastella asioita siintä lähtökohdasta elikä todella minun näkökulmastani käsin..

Lähtökohtaisesti ne siis psykologit ei hallunneet tämä yrittäisi seurustella heidän tytärensä kanssa joka oli jo aikuinen ja 20 -23 vuotta..

Sosiaalisessa perimässään..

Ne asenteet ja elämän käsitykset joita he ei voisi oikoa ja muuttaa edes koulutuksen kautta..

Ajattelun ilmaisun muoto sen olemus sekä vahvuus ei kerro mitään siintä mitä minä sillä tarkoitan on toinen kysymys ?


Seuraamus siintä oli tämä yritystä seurutella muodostaa ihmisuhteita ei voi olla koulutetumpikin nainen torjuu sinut ja hyljeksii sinua ihmisenä..



Ja sosiaalisesti ja taloudelisesti siihen täysin samaan asemaan joka on jo elinkautinen se sama sosiaalinen taloudellinen asema..



Maanviljelijä perheen on haettava lisäansioita ulkopuolelta käsin sosiaali ja eläketurva lisäsi perheen taloudellista turvallisuutta..

Sain asua kotona ullakolle tehtiin huone avustukset ja kaiki oli otettava jostakin oli tilejä joissa raha kasvoi korkoa..

Vaikka rahan arvo heikkeni ja jo sillä siis suhteelisella siis järkevällä siis sijoittamisella..

Jokainen huoneen esine tuolia lukuun ottamatta on olemassa edelleenkin oli siisti järkevä eläjä ja jopa taloudellinen ...


Minun eläketuloni tuotti jonkin verran sijoitettuna..

Ja minun tarvitsemat kaikki tarpeet..

Ja ne muut kulut ja minun menot ja ne perustarpeet he ei osanneet sitä elämänhallintaa silti siis minulle opettaa..



Talo ja maapohja oli perinkunta hajotetaan se on tehty siltä perustalta ja sama asema sosiaalisesti ja taloudellisesti siinä on loppuelämäsi..

Ei kehity työkykyisys ei pääse mihinkään missä on mahdollisuus sitä siis kehittää ei ole yksityiyrittäjä perheen jälkikasvua..

Perinteinen maatila ja maatalous ei ole pohjustanut yrittäjyyttä toimii aina yritystukien monimutkaisten ehtojen ja muutosten paineen alla..

Sitä ei ole voitu käsitellä lait ja asetukset yhteiskunan normit ja säännöt eriarvoistaa taloudellisesti kuin sosiaalisesti ?


Jos kun vain voi elää vanhaksi palaan taiteeni äärelle jos vain voin siinä mikään ei ole muuttunut tuli eteen ne ongelmat ja sen kokonaiskuva..

Ihmiset ei muuta niintä siis asenteitaan on heillä sosiaalisessa perimässään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.