IRC-Galleria

hiusket värissäKeskiviikko 30.05.2007 17:35

Nyt on siis hiukset vihdoinki värjätty...ei sitä välttämättä ees kukaa huomaa, ku aika samanlaiset on ku aiemminki...juurikasvu vaa puuttuu! =)

Tänään meen moikkaileen kaverii töitten jälkeen! Tai oikeestaan kaverii ja sen massuu...;) pari kuukautta enää ni sit tulee pikkunen rääpäles tähä maailmaan! =))

Huomenna tarviiki mennä vähä kiskalle töihi...ei paha silleen, ku tää mun "oikee" työ on nii lepposaa...=) ja rahaa tulloo!

Lauantaina mun sänky vihdoin tulee kotiin! =)) jippi jippi! Rupee uni maittaa...=P

Mitäs sitten muuta....nii....=( huomen tulee vuos siitä ku meijän Cindy Epeli Helpetti Peppi eli meijän hauva kuoli.....=(( *nyyh* aattelin laittaa sit huomen illal tuikkui siihen sen haudan ympärille...sit se on nätti! =) Oli se vaan sellanen hauveli..=D oikee rupee naurattaa ku miettii sitä kuin hömppä se välil oli...

Nii joo ja sit lauantaina Rocki-poijkka on ollu meil vuoden! Se on niin ihana ain iltasin, ku se tulee mun syliin(!!!) nukkuu...=DD sit se köllii siin jonku aikaa ennen ku lähtee porukoitten sängyn alle. on seki vaa sellanen ilo mu elämäs, et suupielet nousee hymyyn ain vaik se mitä tekis...esim. puree kättä tai hyppii päälle nii et tassunkuvat tissien kohal paidas..=D sit ne kaikki sen asennot...=DD se syö välil sen luuta silleen et se makaa selällää lattial ja se luu on sen vieres...sit se puree siin sitä luut...vekkuli näky! =D

Tarvii kai tehä vähä taas töitäki...=))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.