IRC-Galleria

ugligugli

ugligugli

21082008 Janne <3

:'(Tiistai 29.04.2008 22:25

Saa nähdä kuinka kauan Hunaja-pupu on seurassamme. Oon jo pitkän katsonut että neiti on aika jäykän näköinen, mutta silti pirteä. Tänään vein tytöt pihalle valjaissa, Hunaja oli todella jäykkä takapäästään ja enemmin käveli kuin pomppi, liikkui vähän matkaa ja jäi paikalleen makoilemaan. Näyttää todella pullealta, mutta kun silttää niin pystyy melkein luut laskemaan, ruokaa saa kuitenki paljon enemmän kuin muut! :( Sisällä onneksi pirteä ja pääsee liikkumaan, onhan se jo 3 tai 4v se on ihan hyvä ikä pienelle pupulle.

Ihan alkaa itkettää kun ajatteleekin että siitä joutuu luopumaan, se on niin kultainen.

Benja ja Muppe oli todella innoissaan kun pääsivät pihalle pomppimaan ja natustamaan uutta ruohoa! ihanaa kesä tulee!

Pähkäilin pääni puhki ja oon tullut siihen päätökseen että otan yhden pupun vielä (ensi syksynä) ja sen jälkeen ei tule uusia vähään aikaan. Koitan millaista on elää vähän vähemmällä, vaikeaa se tulee olemaan, mutta yhtään en aio myydä vaan saavat ihan luonnollisesti lähteä täältä pois, toivottaan että vuosia meille vielä annetaan monta.

Ei saisi ajatella että joutuu rakkaasta luopumaan, koska tulee niin hirveän surulliseksi. Mutta jotenki helpompaa ajatella valmiiksi että joutuu luopumaan :( helppoa se ei ole. mä vaan oon niin herkkä.


Kauhee tunteen purkaus, ehkä joku jaksaa lukea, en ole varma siitäkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.