IRC-Galleria

sesKeskiviikko 09.05.2012 18:34

Työssäni kiinnostavinta on vessanpönttöjen jynssääminen... ja työpöydillä olevien karkkien syöminen :))

Tammikuu herättää minussa odotusta siitä et koht tulee kesä ja miun synttärit ja et koht on kevät ja elämä palaa kaikkiin!

Olen oppinut rakkaudesta, että se on hassu helvetti. Ei muuta.

Miehessä ihailen rehellisyyttä, aktiivisuutta ja sitä et se välil tajuu hemmotella naista. Ja herrasmiesmäisyyttä. Ja sitä et se osaa soittaa kitaraa ja sil on pitkät hiukset ja kivat olkapäät ja kiva leuka ja se on semmone rento mut ei pummi ja ja ja...

Ystävän teko on lähteä toiselle puolen Suomee keskellä yötä hakemaan ystävää putkasta. On pari kelle tän voisin tehdä. Tai sit ystävän teko on käydä vetämässä idiootteja turpaan että sille tulee parempi mieli. Ohan näitä ja kyl tosiystävän tunnistaa siitä et se kyl tekee tämmösiä sen toisen takii.

Minua hermostuttaa aika harva asia ja nekä ei oo mitää isoja. Yleisesti ottaen minuu on aika hankala saaha hermostumaan... yleensä oon vaan laiska ja jätän kaiken viime tippaan ja se aiheuttaa vähä stressii.

Juuri nyt minua askarruttaa et onkoha kuinka montaa vessaa käytetty sen jälkee ku ne toissapäivänä siivosin. Sit mietin kaikenlaista rahanmenoo ja ajankäyttöö ja sitä et saan tuskin ikinä tätä läävää siistiks. ja sit vielä sitä et pitäis saaha joku päivä haettuu se pyörä sielt korvesta mut siin taitaa mennä viel jonku aikaa.

Kumpi?

[x] Kesä
[ ] Talvi

[ ] Pasta
[x] Peruna

[x] Kaupunki
[x] Maaseutu

[ ] Suku
[x] Ystävät

[x] Pitkät hiukset
[ ] Polkkatukka

[x] Musiikki
[x] Hiljaisuus


löysin muute jotain iloo jääkiekon seuraamisesta
satan_jersey.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.