[Ei aihetta]Keskiviikko 03.11.2010 12:49

Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa.
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua.
Tyttö: Hyvä on ,mä rakastan sua. Jarruta.
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Ota mun kypärä ja laita se päähäs. Mä kyllästyin siihen..
Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen pettämisen seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."
Totta puhuen, matkan puolivälissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.
Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi.
Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäkin ku päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei paljoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selvää ku sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helvetinmoinen keskittymiskyky pojalla, pisteet siitä. Ja miten helvetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 km/h lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhdista kypärän vaihtaminen on kans melkoinen stuntti, kummankin pitää olla melko riskejä kavereita, ja melko (erittäin) tyhmiä myös ku yleensäkin lähti toinen kyytiin ilman kypärää? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilmanvastuskin on tuossa vauhdissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saada jotain selvääkin. Ja mitä helvettiä, kyydissä ilman kypärää? Todennäköisesti tyypin mopo meni mettään siitä syystä kun joku kärpänen lensi silmään, ja tuossa vauhdissa varmasti uppos se kärpänen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 km/h vauhdista seinään se on aivan yksi lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolme. Tosin tarina ei tunnu mainitsevan jäikö muija loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuoden Tyhmä Paskiainen-kiertopalkinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osoitteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla prätkällä.
Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi. Kuka helvetti näitä oikein tekee?

ei vittu ja taasSunnuntai 31.10.2010 22:32

Jokerit ei ollut toipunut perjantain tappiosta Kärppiä vastaan, ja lauantaina tuli rumasti 0-6 takkiin Lahdessa Pelicansin vieraana. Ottelu ratkesi toisessa erässä kolmeen kotijoukkueen maaliin, minkä jälkeen loppu oli lähinnä pelailua. Hannu Jortikka oli muun joukkueen tapaan vakavin mielin ottelun jälkeen.

Pelicans - Jokerit 6-0 (1-0, 3-0, 2-0)
Tilastot
Sulje tilastot
Pelicans - Jokerit
6-0 ( 1-0,3-0,2-0 ) ottelu päättynyt

30.10.2010 @ Tuntematon ( 5240 katsojaa)

Jokerit Mika Järvinen 7 (2,5,0) 60m

”Ei oltu henkisesti palauduttu eilisestä. Ensimmäisessä erässä hallittiin näennäisesti, mutta nämä henkisen puolen asiat ovat aina vähän mysteeri. Aika moni meistä haluaisi pyyhkiä viimeisimmät 24 tuntia pois elämästä”, Jortikka sanoi.

Pelicans otti johdon seitsemän minuutin jälkeen Jokereiden kakkosketjun ollessa jäällä. Antti Kerälä hävisi kaksinkamppailun laidan lähellä, Mike York pelasi viivaan eikä Janne Lahti saanut Jan Latvalaa kuriin. Veteraanipakki laukoi maskin takaa kiekon ohi Mika Järvisen.

Vaikka kakkonen otti nimiinsä miinukset, se oli Jokereiden pirtein osa avauserässä. Hyvällä karvauksella luotiin pari loistavaa maalipaikkaa, mutta tulos jäi uupumaan. Kerälä nosti rystyltä ensin yli ja hetkeä myöhemmin Lahti kilautti tolppaan.

Vieraat hallitsivat hienokseltaan avauserää, mutta lopussa isännät olivat saada ilmaisen maalin. Ossi Väänänen ajoi liian syvälle hyökkäysalueelle, mutta pystyi pelastamaan omiin tulleen ylivoimahyökkäyksen heittäytymisellä. Rytäkässä hän ajoi Järvisen päälle, mutta maalivahti pystyi jatkamaan ottelua.

Toisessa erässä nähtiin ottelun ratkaisu – aivan kuten perjantaina Kärpät-pelissä. Isojen henkilökohtaisten virheiden seurauksena Pelicans karkasi ottelussa voittoon.

Kahden maalin johtoon isännät menivät rangaistuslaukauksesta, kun Jakub Sindel oli unohtunut A-J Niemen selän taakse, eikä konkaripakille jäänyt muita vaihtoehtoja kuin kaataa tshekki. Sindel ei rankkarissaan epäonnistunut.

Erän puolivälissä pelattiin tasavajaalla, kun Jeremy Dehnerille sattui arviointivirhe hyökkäyspäässä. Poikittaissyöttö napsahti suoraan Sindelin lapaan, ja Pelicans-hyökkääjä harhautteli myös toisen osumansa tyylikkäästi.

Seuraavassa vaihdossa Lahti ja Ben Eaves saivat hyvän pyörityksen aikaan vastustajan päädyssä. Kiriä ei kuitenkaan saatu alkamaan, ja ylivoimalla lahtelaisten Dwight Helminen sinetöi toisen erän jälkeiset 4-0-lukemat.

”Toinen erä oli ihan painajaismainen. Tuntuu, että joka kerta, kun kaveri on meidän alueella, menee omiin”, Jortikka sanoi.

Ennen kolmatta erää Jortikka vaihtoi maalinsuulle Mikko Strömbergin, joka pääsi näin 300. liigapelissään myös kaukaloon. Peli alkoi hänen osaltaan surkealla tavalla, kun ensimmäinen laukaus painui selän taakse. Onnistuja oli Pelicans-kultakypärä Antti Tyrväinen. Vielä ennen loppua Tyrväinen sinetöi kotijoukkueen 6-0-voiton.

Jokerit poistui koppiin kallella kypärin. Pelaajat pitivät taiston tauottua pitkään palaveria keskenään. Kahdessa ottelussa 11 päästettyä maalia ja vain yksi tehty vetivät mielen matalaksi.

”Laiva vuotaa henkiseltä puolelta aivan totaalisesti. Liian paljon menee maaleja omiin, se on ihan selvä asia. Väkinäistä yrittämistä”, Jortikka kuvaili.

”Nyt pitää vain katsoa, miten päästään eteenpäin. Se tässä on murheellinen juttu, että eilisestä ei päästy eteenpäin.”

Kasvojen pesun paikka tulee tiistaina, kun kotihalliin vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

jokereiden pelaajatSunnuntai 31.10.2010 22:29