IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 22.01.2008 22:08

tästä tyhmästä nuhasta huolimatta, tänään koulun jälkeiset muutama pari tuntia olivat oikein mukavia. inksu makseli velkojaan ja tarjosi ruuat (NAM) mei lokissa. hih. siitä en kerro enempiä, vierailkaa nakiran päiväkirjassa jos kiinnostaa. tosiaan, inka on paras! melkein. no on se! kotona oon sitten vaan löllöillyt, en oikeestaan oo saanu mitään aikaan. läksytkin vähän jäi ja no. niin. :---D ei tässä mitään, olen vähän tylsässä kunnossa. kauhee moraalinen KRAPULA (wtf, en uskonu ikinä käyttäväni tota sanaa missää omassa tekstissä!) ku en pääse salille ja jotenki kauheen huono fiilis vaan yleisesti sen takia. tuntuu etten voi syödä enää mitää ku en pääse kuluttamaan sitä energiaa sitten kunnolla! haha, valitan taas :--) joo, ja ongelmiahan löytyy lisää! luetteloin ne vaikka! tosi hauskaa luettavaa.

1. ens viikolla alkava koeviikko - en ole ollut ahkera ja hyvä oppilas joka tekee läksyjä ja kuuntelee tunnilla yms, joten olen aikalailla kusessa. kohta pitäis taas kahlailla kirjoja läpi yhdessä illassa ja omaksua asiat jeejee, huippufiilis! ps. pro on kamala!

2. me ollaan vilkun kans vähä ongelmis ku 9. helmikuuta on se kornin konsertti ja junallahan sinne pääsee, mutta takas niitä ei oikein tule. paitsi seuraavana aamuna, ja kummankaan meien porukat ei oikeen oo siel bunkkaamisen kannalla. paitsi jos päästäis johonki yöks. means hotel, which means money! i'm not having any? ARRRGHHhhhH. sekottaa!

3. en ehi näkee kavereita, kamalaa! JA sitten kun paranen ja olisin hyvässä kunnossa, täytyy käydä salilla, on koeviikko, koeviikon jälkeen alkaa uusi jakso >> kiire! omfg. ja parhaimmillaan, silloin kun itse ehtisi kavereita näkemään, niille ei käy. LALALLAALLAA! ihanaa.

4. yleinen surkeus. musta ehkä vaan tuntuu, mut oon taas jotenki ulkopuolistumassa. nojoo. en tästä nyt jaksa selitellä sen enempiä, mutta näin se nyt vain on. JOOOO. lolyhy! ja sitten, jotenkin vain tuntuu pahalta. johtuen mun ylenpalttisesta yksinäisyyden tunteesta. you know :<



hehee. tulipas masentavaa juttua. sori! muttajuu, muuten kaikki hyvin!! ystävät sentää on tallella :
) <sydännn>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.