IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 23:09

::D heja sverige!
kuukauden päästä tähän aikaan istutaa varmaa hytis ja valitetaa ku ollaa syöty liikaa buffetis! joo tosi surkeeta moro. mut sillon on myös allun synttärit. ja mun kummisedän. ja varmaan aika monen muunkin. nimipäiviään kyseisenä päivänä viettävät muistini mukaan tuija ja tuire. turhaa infoo, quit it rosa. YRH, pitää lukee koko flippin' viikonloppu jotain fysiikkaa. varmaan. taiiinosiiiis- J O S jaksaa. se on suuuuri jos. jiiooäs. ja sillainniin. kamalaa, haluisin jostain LAKUA. en tajuu mistä tää tuli mut äsken tuli sellanen kamala TAHTOTILA. pois se minusta! :< eilen löysin kirpparilta sellasen punamusta raidallisen neuleen. nojoo, turhaa! oi, ja sain luettuu the little princen muutama päivä sitten. se oli hurmaava suorastaan! jäi toisaalta vähän sekava olo sen jälkeen kun se on niin surullinen jollain tapaa. mutta se on myös sellanen niin viaton ja puhdas. ja kun kelailee niitä juttuja vähän niin se koko kirja ei ookaa enää niin yksoikonen. juu no siis, pointti on tässä se, että pikku prinssi vei mun sydämen ja sen mitä mun kallon sisällä on. se jokin kyllä on taidettu sieltä viedä jo kaaauan aikaa sitten. ei sieltä enää kuitenkaan mitään löydy!
JOo. pitää muistaa kans kattoo the phantom of the opera loppuu et osku saa sen joskus takas. alku vaikuttaa lupaavalta, mutta musikaalit yleensä kyl on aika lame. henkilökohtasesti en vaan jaksa keskittyä. ellei se ole sitten joku _todella_ mukaansatempaava tekele.
ja viel! oltii teatteris lol! ei siit enempää, sen voin kertoo et amerikan morsian on paska, älkää menkö tuhlaamaan aikaanne ja rahojanne! vaik siin orkesterissa soittaakin mun äidin isä (=uki).
:---) ha en bra kväll alla möjliga människor där!


post scriptum!! tsekkaa kommentti tost alhaalt written by travis ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.