IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

iltaahihihLauantai 25.10.2008 22:05

moikka.
on ollut tosi mukava päivä. käytiin iikkeassa kera rakkaan perheeni. oli ihanaa katella kaikkea kaunista. oi, meikä elementissäni. oon saanu influencee mamalta varmaan. tuli _onnellinen_ olo kun katteli niit mukavia värejä ja kauniita muotoja ja hiieenoja sommitelmia. ja ikea oli täynnä söpöjä vauvoja! ja pikkulapsia.
hankittiin mulle 2 malm lipastoa +niiden päälle harmaat lasiset levyt, 2 duderö valaisinta, mustat verhot, koukkuja ja säilytyslaatikoita sinne lipastoihin! viel jäi uupumaan se joku fancy piece of art (lähinnä siks et ne hienot ja suuret oli liian suuria meien autoon..) ja kokovartalopeili. mut ne nyt varmaan löytyy jostain muualtakin. tai sit mennää hakee se taulu äiskän kans ku se sai jotkut ilmaset aamiaiskupongit x2 hahaha.
syötiin yllättäen ikean lihapulla-annokset mmh. it was gooood!
tuli haikeat fiilikset kun kuuntelin kaikkee muistoja täynnä olevaa musiikkia automatkoilla. toisaalta päätin, ettei mikään enää menneisyydestä estä mua missään asiassa. ja tajusin oman vapauden!
saadaan hei kohta yks tunti lisää. tai no jaa. mutta kuuitenkin!
ollaan nyt allun kanssa kahestaan täällä kotosalla. pääsen tänään nukkumaan maalinhajuiseen huoneeseeni. jibii! oli kyl kivaa jakaa huone allun kanssa jonkun aikaa.
tällä hetkellä ootan eniten vanhojen risteilyä, synttäreitä ja ens kesää.
ensi viikolla alkaa iltalukio. hmm, jänskää. vähän kummaa mut eiköhän se handlaannu itteksee.
tänään vois kattoo sen unelmien manhattanin, onkse yhtään hyvä, kellään tietoa? :---)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.