IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-moi!

*hmmm, onpas siinä sympaattisen näköinen rouva. tekiskö oikeen mieli vaihtaa pari sanaa. miten me suomalaiset ollaankin aina niin omissa oloissamme. mistä sitä tietää vaikka hänkin ajattelis ihan samoin mutta ei ujouttaan kehtaa tehdä alotetta. meistähän vois tulla vaikka sydänystävät oikee. yhdessä käytäs vaik sienessä ja—

-ämm, mä ostasin yhen tommosen mansikkatötterön ja toisen tommosen lakritsipallon.

*no voi että. nyt tällä tavalla jumittu huuli hampaisiin. ei liiku mihinkää. pakko saada se takasi sijoilleen. sehän pitää muuten muotopuolena. ei halua tutustua kun ei voi edes kattoa. vaa ehkä hän ei huomaa jos en nyt itse tee siit mitää numeroo. just näin, pikku hiljaa valutan sen hampaiden yli..

-tuleeks se tötterö tonne johonki pöytään vai odottelenks mä nyt vaa tässä?

*ei se liiku. kurotankin muina miehinä tosta vesilasin ja otan huikan ni se kostuu ja irtoaa ja sitte alotan jutustelun. ai shatana! se oliki se kahvi! kieli palo, tulee rakkuloita. ilmaa kielee! jo helpottaa. pitiki kiihtyy tuollee, toivottavasti ei äkäänny. nyt vaan rauhoitun, ajattelen, että olen merenpohjassa. täällä merenpohjassa istun. näääin.. turvassa olen. minä olen suuri mustekala, joka heiluttaa lonkeroitaan. mmjamjaa, näin on hyvä. houkuttelen pikkukaloja.

-mikä tässä nyt on? saanks mä sen tötterön vai enkö mä saa sitä tötteröä?

*tötteröä pyytää! mutta en edelleenkään hätäile. hiippailen ihan rauhassa hakemaan sen. näääin. hyvin pyyhkii.. se tuli lattiasta mutta kuulosti kyllä ihan pierulta! nyt se luulee, että minä pierasin. pitää ihan moukkana. minäpä astunkin siihen kohtaan uudestaan niin se tajuaa, että se tuli lattiasta!
vielä epäilee. noh, astutaan uudestaan vaan! kyllä se tajuaa, ettei kukaan oikeesti pierasis näin montaa kertaa peräjälkeen. näin! nyt se alkaa tajuta. hyvä! nyt meillä on kontakti. tää on näitä arkipäivän ihmeitä kun kaksi ihmistä todella kohtaa. NYT! NYT ON MINUN HETKENI! TARTU HETKEEN SINIKKA! TEE SE, SE EI PELAA JOKA PELKÄÄ! NYT.. MINÄ.. ROHKAISEN.. ITSENI..

>LÄHETKÖS MUN KANSSA SIENEEN?

~~~~~~~~~

-emmä tiiä, hän oli siinä tiskin takana ja piereskeli ihan loputtomiin, emmä tiiä voisko se siitä sitten johtua.. ja öä, silmät meni sillä lailla taaksepäin ja kieli tuli ulos. harmi sinällää. ois ollu hauska hänen kans mennä vaikka sieneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.