IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 18.06.2007 01:58

aattelin avautua GALTSUPÄIVÄKIRJAS ( !!!!!!!!!!!!! ) apua, mitä oikee sssiis aattelinkaa. en nyt ehkä ihan avaudu kaikist syvimmist tunnoist, mut vois nyt ainaki sen verran täs näin purkaa tätä taakkaa kaikille teille randompatuillekki luettavaks (loistavaa, nyt ihan kuka tahansa tietää et 'tol värittömäl on ongelmii', siis ei sillä et kukaan näit juttui ees lukis tai ois kiinnostunu mut kuitenkin...... osasyynä varmasti sekin että kirjoitustyylini on pitemmän päälle rasittavaa. isoista kirjaimista lauseiden alussa ei tietoakaan ja semmosta- juu.) -siis jatkan tota lausetta nyt joka jäi kesken- .. että! :::::::::::::::::::


MULLA SIIS ON ONGELMA. tai o-n-g-e-l-m-IA. sitä voi miettiä tässä nyt sitten juu.
no avauduinpa taas hyvin. jos tätä asiaa ei tiennyt jo ennestään niin no, sit ei varmastikaan ole koskaan tavannut mua irl. tai ollut missään kosketuksissa minuun. öö, kuulostipa oudolta. anyway. mitähän.. oliko mulla joku aihekin tässä siis.. nojaa, ongelmia aina löytyy. suurin niistä on mun jäinen pää. ja TULINEN sydän. öö, itken kohta näit juttuja! NOJAA. aivan sama, koska suuresti epäilen kiinnostuksen määrää tätä tekstiä kohtaan, niin eipä tuolla sen suurempaa väliä kai. toistan kenties itseäni. re-re-repeat-t-t-t. huomena kohtaan ongelmani. ihan konkreettisesti. mutta en aio selvittää ongelmaa. koska ongelmahan on fyysisesti olemassa. ongelma ei ole abstrakti käsite- tällä kertaa. ongelma ON.

dna mummo vapise! olen keksinyt uuden tunnuslauseen elämälle. "elämä on." muuttuuki nyt muotoon "ongelma on." mahtaa kuulostaa tylsältä. no sitä se onkin. vad menar jag? ammm, vet inte. huomena taas rauhikselle töööihi. taino, töihin ja töihin :'D omg. se ei siis oo mun ongelma. tänää oli idun rippijuhlat yay \o/ tosi huippua. nnääh. mun elämä on kyllä tylsää. NO EIPÄS OLE. asiahan on nakki. nakki on elämä. elämä on nakki. nakki on elämä. elämä on nakki. nakki on elämä. elämä on nakki. jnejnejne........ and so on........ ---->>>>
JA NÄIN OLEN KEKSINYT IKILIIKKUJAN. ehkä en sittenkään. mutta se vois olla juu mukava vetästä joskus hihasta. jepjep.

huoh lähen nukkumaa ennenku jotain kamalaa paljatuu ;o (hups typo, korjaan näin jälkikäteen mutta en korjaa sitä oikeaan muotoon vaan annan olla noin, tiedättehän. huomautan siis vain, ETTÄ OLEN HUOMANNUT KAMALAN VIRHEENI, ANTAKAA ANTEEKSI.)
öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.