IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 23:40

vitsiku on ollu toooodella tylsä viikonloppu. eilen jotku iskän synttärit, nojoo, eli aamulla piti herää ties kui aikasee ku äitin kaa OLI IHAN PAKKO käydä onnittelees iskä ennen puol yheksää ku äiti meni töihin jajajaja. sit öä. siivottii aamu/päivä ja tehtii kaikkii ruokii ja huoh oltii suoraan sanoen orjii. tai enimmäkseen vaan mie.
sitku tuli viel jotai sukulaisii ni yay, olin nii väsyny ja ää. oli ihan jees mutku energia oli ihan nollas. lalala. ja sit illalla taas sit vaihteeks siivottii vieraitten sotkui, ja omiakin. sit olinki vaa koneel, en tehny siis mitää hyödyllist. tarkotuksenahan oli siis lukea uskontoa, mutta mitenkäs kävikään.. tänää sit kyl koitin keskittyy tos äsken siihenki. ja silmäilin sit tekstii sillee puoliks aivot mukana. heräsin muuten ehkä joskus puol 12 tänää. hoho, ei mitää univelkoi vissii. menin meinaan nukkuu jo yhelt, tai vähä jälkee ku luin jim morrisonin wilderness- runokokoelmaa. (joka muuten on koottu herran kuoleman jälkeen hänen sekalaisesta runojen annista mitä löytyi ties mistä kaikkialta) -turha tieto tuo äskeinen ja etenkin sanavalinnat kusevat pahasti mutta antaa mennä, kun nyt jo kirjotin enkä jaksa poistaa mitää hahaha! joo.
että unenpuutetta siis. katottii sit sen verkkaisen heräämisen jälkee äitin kans bb:n nauhotettui jaksoi. yhyy, koukutuin! embarrassing ;__;
käytii maman kaa muute pyöräilemäs (no siis kouvolaa ladylinelle ja takas mut kuitee) ja salilla vähä bodaamas. toosi kivaa. siis ihan oikeesti, koska mie nään muka kaverei ku ens viikkoki varmaa menee vaa lukies kokeisii :< on iha hirmukovaikävä kaikkii ihanii ihmisii mut ei ne sitä varmaa tajuu, luulee vaa etten haluu pitää yhteyksii mutku oikeest jotenki tosi vaikeet ees koittaa sopii tapaavansa ketää ku tietää ettei ehi. ja sitten, vitsi. muserrun tänne ku oon jotenki maassa. tien kyl miks mut huooooh! annanpa olla. todella turhia valitusvirsiä nää muutamat vikat lauseet, sori :''') nyt loppu tää thanks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.