IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

onnelinen ihanuus!Maanantai 16.08.2010 23:24

olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin onnellinen,koska pitkän ajan jälkeen olen saanut yhteyden pikkusiskooni,jota en ole saanu tavata,mut mepä pidetäänki salaa yhteyttä ja mä olen todella iloinen,että Herra on nähnyt minut ja vaikuttanut elämääni niin monella hyvällä asialla,etten voi kylliksi kiittää ja ylistää!!

voi Jeesus Kristus,olet suuri ja ihmeellinen!sinä olet tie,totuus ja elämä.Sinä olet rakkaus ja vanhurskaus!

Puolustaja ja paras asianajaja :)
Halleluja!
Sinun nimessäsi ylistän ja kiitän!

viime yönä pahuuden valta tuli ja minä heräsin kauhuun ja olin jo muodostamassa lausetta : saatana auta, mutta sitten minä sain hädin tuskin kuulumaan että jeesus kristus auta,auta jeesus! ja minä huusin sen ja sain kokea,kuinka ihmeellinen on hänen nimensä,sillä kaikki se pahuuden ja kauhun tunne katosi ja olin hetkessä levollinen.
kello oli silloin 23.45, eli varttia vaille 12 yöllä.
Olen kokenut kaikenlaista,mutta tämä viime öinen oli jotain niin ihmeellistä,että vieläkin muistelen sitä hetkeä ja niitä tuntemuksia!!

sydämeni iloitsee herrassa ja todistan tämän kaikille jotka tämän lukevat,että olen antanut elämäni Jeesukselle ja olen saanut kokea sen jälkeen uudestisyntymisen ihmeen ja elämäni on saanut paljon uutta sisältöä!

Muistakaa,että olen entinen saatananpalvoja ja olen ennen kieltänyt ja kironnut Jumalan,sekä tehnyt asioita,joita tein saatanan nimessä.

siksi mun sielusta vielä yritetään taistella mutta jos usko on vahva,niin minä sanon teille,että kukaan,joka tietää mitä on olla Jumalan lapsi,ei ihmettele näitä kokemuksia,mitä itse olen kokenut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.