IRC-Galleria

WRUM WRUM SAHAAAAAAAAA! Maanantai 21.07.2008 23:43

Kylä lähti! Siis ei voi muuta sanoa ku et ei menny ihan suunitelmien mukaan toi sunnuntai... Mentiin tosiaan pelaa Tampereella junnu tourin biitsejä, oltii melkee oman lohkon 3 josta olis ollu suunta vaan alaspäin, mut 2 pisteen erolla päästiinki pelaa vähän paremmist sijoista ja kuinkas sitten kävikään :D Yhtäkkiä oltiin keskustorilla pelaas finaalia.. Normi päivä(vitussa ei) ;DD Mut ei se mitää, VOITTO KOTIIN;) Oli hippasen siistiä kyl, ja parast oli et mun ja Esman peli vaan paranee päivä päivältä ;)

Mut suurkiitos ANNALLE singstarista ja karkeista, sillä: Lennän taas, oon juppihippipunkkari.... ! ;)) ja tietty esmalle, pikku naispaholaiselle (ah ah ah ah aaaaaaaaaaaaaaah) :DD Vai pitäiskö sanoa "maan matonen" ;)))<33 paras!

No kuitenkin... Kun hetken mietin.. Jos laskee yhteen 1+1, siitä tulee...
Nojoo, EI MITÄÄN YDINFYSIIKKAA!!!! :D

Esma kunhan muistetaan.. Tästä ei ole tie kuin alaspäin;) Siks me ei varmaa olla 10 oppilaita, tä on aika perseestä... Mut Hesassa (HESESSÄ) Hesassa (HESESSÄ) nähdään;) ja päästä munailee sydämen kyllyydestä! Ajattelin muute et milt kuulostais punaset shortsit? ;) aika hyvät meijä paidan kans :)) ja PANNAN grau ;) (siis ei oikeesti sen pannan....)

Hei, ja ps. katsokaa tyytyväistä kanta-asiakasta;)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.