IRC-Galleria

;Heda- ja albiinolaaman pyynnöstä::Sunnuntai 22.01.2012 20:40

Eli nyt näiden kahden pyynnöstä tulee elokuva-arvostelu elokuvasta Hachiko - A Dog's Story (suom. Hachiko - Tarina uskollisuudesta).
Ensin vähän tietoa elokuvasta! c;

Hachiko on tositapahtumiin perustuva elokuva akita-rotuisesta koirasta. Hachiko oli todella uskollinen omistajalleen, jopa tämän kuoleman jälkeen. Hachikon isäntä meni joka päivä töihin junalla, ja joka päivä myös Hachiko tuli saattamaan tätä juna-asemalle. Hachiko myös tuli isäntäänsä vastaan tämän töiden loputtua. Kerran kuitenkaan Hachikon isäntä ei palannutkaan kotiin. Hän oli saanut aivoverenvuodon keskellä työpäivää, ja kuollut. Silti joka päivä, yhdeksän vuoden ajan, Hachiko tuli uskolisesti juna-asemalle odottamaan isäntäänsä. Lopulta Hachikokin kuoli juna-asemalle (oikeasti löytyi kuolleena Shibuyan kadulta). Se pääsi isäntänsä luo.

Arvosteluni:

Nyt oman arvosteluni vuoro! c: Itse rakastuin koko sydämestäni tähän elokuvaan, joten annan nyt heti aluksi viisi tähteä. Hachikon loppu oli mielestäni surullinen, mutta jollakin tavalla onnellinen. Hachikohan kuoli, mutta sen ei enää tarvinut odottaa. Itse itkin ja aika paljonkin! :D
Hachiko on ihana tarina siitä, kuinka uskollinen koira voi olla. En voi muuta kuin kiittää, että tästäkin on tehty elokuva! c:

Etkö tiedä mikä elokuva on kysessä? Klikkaa tästä! http://www.youtube.com/watch?v=rUNQjYe870A

Klikkaa tästä! http://www.youtube.com/watch?v=8KaoytvI6MY Pystyitkö olemaan itkemättä, tai edes katsomaan loppuun asti?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.