IRC-Galleria

mun kolmas oma biisiKeskiviikko 22.02.2012 14:54

elämä o pelii peli on elämää,elämäs ei oo ain kaikki kunnos niinku ei peleissäkään kaikki nappulat talles,
elämä samanlaist ku peli eletään ja kuollaan,huudetaan juhlitaan ja riehutaan,elämä pelii elämäst pitää nauttii niin kauan ku viel voi
jotkut on ilosii joka päivä ja jotkut sit taas suunnittelee itse murhaa joka päivä,mut hei mä sanon tän nyt sulle elä miten elät mut mieti mieti miten elät
pysähdy joskus ja mieti mitä teet täällä maanpäällisessä helvetissä etkö haluis olla vaikka hellä asustella taivaassa,no mikäpä siinä jos tykkää palata helvetin tulessa niinku herrat konsonaan.
hei ämmät ja äijät tää on teille jotka ei koskaan mieti mitä tekee vaan tekee miettimättä sitä.
älä elä ittelles vaa pelaa pelei ja tee kaikenlaisii kasvo elei,jos et muuta osaa pelaa bingo ja voita itelles ruokakori ni siitähän sä tykkäät.
me ei olla elokuvis niinku uniikki ja pääkallon jimi,me eletään tosielämää hei tajutkaa tää on tosielämää.
jos jollai on jotai mua vastaa tuu tänne ni mä servaan sut maan rakoon vitu rotta.
elämä on opettanu mul et elämäs tapahtuu virheit mitä ei voi korjata sen mä oon oppinu täs elämäs, vai oonko väärässä no enmpä usko .
pelii pelii tää vitu elämä on kunno tosi aitoo pelii, mitä sitte mä oon tän pelin pää hahmo te ette estä mua mitenkää,mä oon teitä jossain parempi.
vaikka luulette et muist ei oo mihinkää ni siin ootte väärässä mä pystyn ihan mihin vaa,jos vaa haluun ni oon vaikka superman.
elämäs kuljetaa katui pitki siellä makuu kännipummit,ne ei pysty parempaa elämää ne vaa ryyppää kadul niil ei oo sen parempaa elämää ku ne on menettäny jo kaiken.
elämä on rankkaa siis todella rankkaa mä oon nähny mä oon kokenu tän elämän läpikotasin ja toivon et saan kokea viel paljon enemmänki.
pelit ei oo niin aitoi ku tää tosielämä luut murtuu ja ihmiset kuolee tää on rankkaa tää tosielämä,ihmisii kuolee nälkään ja janoon porvareilla on vaa liikaa manii.
lahjoittais neki tonne jonnekki köyhään maahan rahaa ni ei ois sielläkään niin pahaa .


KERTO: me eletään tätä elämää oli se sit paskaa tai hienoo ite voit siihe vaikuttaa haluutko lakkaa vai hilloo.
tää elämä on todellakin pelii, pelii jota voi ite ohjata
elämä on synkkää ja kurjaa elämä elämäs on viel paljon nähtävää ja koettavaa.


mä en todellakaan tiiä et miten mä päädyin tälläseen elämään, elämäs ei oo mitään erikoista ei oo ei oo sun täytyy tajuta se .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.