IRC-Galleria

äätviltsMaanantai 14.04.2008 00:23

äätvilts:

olen, en ole.. kumman syy on se, jos ihminen kuolee? se asia ei ole meidän päätettävissä, ainoa asia mikä todella merkitsee on se että tässä maailmassa on hyvääkin samvais gamgia lainaten, sam on muuten todella fiksu sielu. merkintä voi olla harhajohde sähköimpullseista, koska merkinnän lisättäessä ihmisen aivot välittävät tietoja merten ja muitten maailmojen sähköankerioille. Sähköankeriaat eivät mahda asialle mitää, ahmat sen päättävät.

jos kerron faktoja mitä en usko, niin ehkä uskonkin sen, sama pätee kaikkeen elävään ja kuolevaan.
toisinaan emme anna tilaa tunteillemme, vaan luulemme elävän ainoastaa yhdessä maailmassa.

miten ihminen voi olla kahdessa samassa paikassa samaan aikaan?

jos olet ensin alakerrassa ja sitten siirryt yläkertaan, voi olla että sijaitset yhä alakerrassa, syy on yksin kertainen:

oman kehosi werticolor-solut saattavat tehdä kepposen ja tuplata määränsä jättäen sinut sinne mistä olit lähtenyt, toisaalta myös sielusi voi jäädä alakertaan kun taas kehosi säntäilee ylös.

miksi teemme virheitä?

oikeastaan emme tee virheitä, olemme keksineet virheet maailmoihimme jotta voisimme saada tunteitamme pintaan mutta virheitä emme tee, asiat joita luulemme virheiksi, ei johdu meistä vaan prydregrin laista.

prydregrin laki:

prydregrin laki on ominaispiirre kaikelle missä on sielu, tottelemme lakia koska emme mahda itsellemme mitään. jos sinä poltat autosi jonka juuri osti viidelläkymmenellätuhannella eurolla, se ei ole syytäsi, vain prydregrin lain ja osittain ahmojen. vaikka tälläistä meille tapahtuukin emme voi olla vihaisia ahmoille tai laille joita emme tiedä edes olemassa olevan.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.