IRC-Galleria

Hapen sisustusta tekemäänMaanantai 03.08.2009 13:20

Hei kaikki tavalla tai toisella Nuorten toimintakeskus Hapen 1 kerroksen tekemisessä mukana olleet,

puolikas tätä vuotta on taas takana ja elokuussa Happea sisustetaan ja toimintaa käynnistetään taas ihanan kesänvieton jälkeen.

Kiitokset kaikkille mukanaolleille tähänastisesta.
Ekan kerroksen sisustustilanteesta voi käydä katsomassa kuvia www.nuoriso.hel.fi/happi heinäkuun puolivälissä. Silloin siellä pitäisi olla mm. valokuvia tekovaiheista ja kuvia mallinnoksesta, jonka ideoistanne ja pienoismallin tekmisen ansiosta olemme saaneet tehtyä. Kesätöissä oli maalaamassa ja rakentamassa kalusteita 4 nuorta ja sisustussuunnittelijamme Iiris Sumu on todentanut kaiken 3D-mallinnokseen. (Päivitykset mahdollisesti myös facebook-sivulla elokuusssa.)

Valmista kaikki ei sisustuksenkaan osalta vielä ole ja siksi pyydämmekin teitä mukaan työpajoihin elokuussa. Työpajoja ovat vetämässä taas tutut ohjaajat Arja, Minna, Muha ja Ilona ainakin sekeä todennäköisesti Annikki ja ehkä saamme vielä muista Hapen ohjaajista vahvistuksia...
Tervetuloa sisustustyöpajoihin Happeen (Sörnäisten rantatie 31), joissa maalaamme ja rakennamme eri asioita, tiistaista torstaihin 11.-13.8. kello 13-17. Toivottavasti pääsette sankoin joukoin paikalle! Ilmoittautukaa mulle s-postilla tai tekstarilla 7.8. mennessä. Voit osallistua vain yhtenä päivänäkin, mutta ilmoittautuminen on tärkeää.

Olen lomalla 5.8. saakka, joten luen 6.8. postini ja olen takaisin myös kännykän päässä.

Ihanaa kesää teille kaikille,
Hapen sisustajien puolesta,
Ilona
Ilona Anttila
tuottaja
ilona.anttila@hel.fi
+ 358 40 334 7228

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.