IRC-Galleria

Jälkeä ja esineruutuaKeskiviikko 21.05.2008 15:47

Lähinnä tänään panostettiin janoihin.
Ensin jana 16m, jälki oikealle. Ria eteni tosi ripeästi ja nappasi vauhdissa jäljen oikeaan suuntaan ja jäljesti kepille saakka, täysin nappi suoritus :)
Toinen jana 20m, jalki oikealle. Eteneminen edelleen tosi ripeä, nyt meni vähän yli ja pienestä jarrutuksesta kääntyi ja otti jäljen oikeaan suuntaan.
Kolmas jana 30m, jälki vasemmalle. Eteneminen oli todella hienoa, loppu metreillä pientä kaartoa oikealle. Lähti ajamaan oikeaan suuntaan mutta kääntyikin takajäljelle. Jäljen tekijä oli käppäilyt toistakin janaa tosi lähelle ja Ria nappasi sen, mutta kutsusta palasi ja otti tämän jäljen. Hyvin ajoi, jälki oli vain 100m ja kolme keppiä :) Viimeinen keppi jäi kun ei ollut merkkejä ja tuuli oli painanut jälkeä selkeästi, niin pyyhkästiin ohi tietämättämme, mutta nou hätä :)

Esineruudussa oli kaksi esinettä joista päätin ottaa vain yhden. Ruutu oli ylärinteeseen. Ria pyöri ensin ihan etulinjalla ennenkuin sain etenemään taakse saakka, ja syykin selvisi lopussa :) Treenikaverilta oli herkkuja tippunut ruudun etulinjalle. Mutta nou hätää siinäkään, esine löytyi takaa ja hyvä niin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.