IRC-Galleria

TottistaSunnuntai 03.08.2008 16:27

Ria:

Liikkeestä istuminen ok, juoksusta maahanmeno kolmessa erässä, hyvin menee, vikasta luoksetulo jossa vähän törmäsi. Kävelystä seisominen ok, juoksusta seisominen vähän hidan pysähdys, palkkasin taaksepäin, ja vikalla kerralla oli nopea pysähdys josta luoksetulo ja hyvin meni. Tauko.
Seuraavaksi ekaa kertaa 2kg kapulan nouto tasamaalta, ja ei ongelmia. Tauko.

Jykä:

Tyynyn kanssa leikkimistä, joka ei tosin pitkään kiinnostanut kun oli niiiiin ihania hajuja kai jossain. Nakit kehiin. Seuraamista ja sivulle tuloa, nuo alkaa jo olla ihan ok, kädet mulla tietenkin on apuna nakkia pitelemässä, mutta yllättävän hyvin jo pitää paikkansa. Muutama askel ja palkka systeemillä, sivulle tulee käden liikkeen avulla. Maahan menoa ja siinä pysymistä. Vain kerran nousi vähän kyynäret maasta, tosi hyvin pysyi. Kävin välillä vierellä ja välillä edessä ja olin parhaillaan kahden askeleen päässä Jykästä. Tauko.

Ria:

Paikalla makuu mie näkösuojassa. Kokeilin uutta juttua niin että jätin ruokapurkin Rian taakse, mutta sitä emme enää käytä. Hyvin pysyi, se ei ole ongelma, mutta nyt tuli mukaan pieni piippaus ja vilkuilu purkille, never again. Miun näkösuojassa ololla ei juuri merkitystä, kävin välillä näyttäytymässä. Tasamaa, hyppy ja estenouto 1kg kapulalla. Kaikki meni oikein hyvin, ja loppuun eteenmeno ilman palloa edessä. Lähti hyvin, mutta eteneminen vähän ehkä liian löysä, mutta meni kuitenkin, ja ekasta käskystä peräti maahan ilman aikaisempia viivästelyjä :) Hienosti meni :)

Kuvaus tauko Jykästä ja Jolasta, kuvia tulennee kotisivuille ainakin jossain vaiheessa.

Jykä:

Loppuun liikkeestä istu ja maahan. Seuraaminen yllä mainitulla tavalla, istu käskyyn reagoi heti, itse liikuin vielä käteni mitan eteenpäin jotta sain samalla palkattua. Maahanmeno on hidas ja takkuaa hieman, seuraaminen jälleen, ja käden avulla maahan ja palkkaa tulee samalla kun itse taas liikunh käteni mitan eteenpäin. Ja onnistuneesta suorituksesta juostiin autolle syömään aamuruoka :)

Ja nyt mökille :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.