IRC-Galleria

Peltoilua ja tottistaTorstai 18.06.2009 13:05

Maanantaina kävin Rian kanssa peltojäljellä, liian vaikea tuli tehtyä. Kaveri tallasi tarkkojen ohjeideni mukaan, mutta namia olisi pitänyt olla enempi. Heinä oli yli polven mittaista, FH sääntöjen mukainen kaavio, pituus reilu 1200 askelta ja 1,5h vanha. Lähdöllä ei ollut namia, ja hetken Ria siinä ihmettelikin, mutta lähti viimein ajamaan. Esineet meni niin ja näin, viimeisen ilmaisi täydellisesti. Kova tuulikin vielä sotki, etenkin vastatuuli osiolla oli suuria vaikeuksia varsinkin kun ei sitä namiakaan ollut.

Tiistaina Jykän kanssa tottistelemaan, pieni paikallamakuu pienen häiriön kanssa ok. Liikkeestä jäävät tosi hyvät, mutta tuo luoksetulon asento tökkii edelleen. Keksi nyt keinon millä tarkentaa. Pientä ihmisryhmä treeniä, ja siinä vielä Jykällä vaikeuksia keskittyä seuraamiseen..

Keskiviikkona myös tottista Jykälle, ja nyt ihan BH treeni, ilmoittautumisesta lähtien. Tosin seuraamiskaavion tein vain kerran. Paikallamakuu yllättävänkin hyvä, vettä satoi taivaan täydeltä, häiriökoira teki treeniään. Sateesta johtuen vinkui aika voimakkaasti, yhdessä vaiheesa nousi istumaan, komensin takaisin, ja hetkenpäästä nousi seisomaan, jolloin myö komensin takaisin, mutta edes häiriökoiran luoksetulossa ei sinkoutunut äijä mihinkään, kaipa se paikallaan pysyy, eriasia missä asennossa :) Luoksetuloa hinkattiin vähän enempi uudella tyylillä, hyvin alkaa mennä. Ja henkilöryhmää tehtiin kolmeen kertaan, ja jo viimeisellä kerralla malttoi hyvin keskittyä minuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.