IRC-Galleria

Touhukas päivä :)Sunnuntai 25.02.2007 18:02

Tänään oli taas dobberikoulutus päivä. Tessalle otettiin ensin ihan perus tottista, seuraamisia enimmäkseen ja eteenmenoa, muutama maahan meno myös. Sitten otettiin vähän rullatreeniä, ja taas toimi mainiosti. Yksi kämmi meinasi käydä, kun koira meni ukolle, annoin käskyn "tuo" liian aikaisin ja koira meinasi lähteä tulemaan ennenkuin rulla edes oli suussa, mutta korjasi itse, meni takasin ukon lähelle ja otti rullan :D

Rialle otettiin enimmäkseen tottiksessa seuraamisia. Sitten vähän hakuilua myöskin. Ihan perus ukolle menoa, ja sitten rullan tuontia, ja voi kiesus, se on nyt viimein sen homman hoksannut :)

Ja viimeisenä, vaan ei vähäisinpänä, otettiin taas pikkuisen puruja. Mein "maalimies" ehdotti josko jo kokeillaan tyynyä kun rättiin ottaa jo niin hyvin. Hiukan jänskätti minuu jotta onnistuukohan, mutta ihan suotta :) vähän kun tyynyä viskeli ja heilutteli, kävi tyty jo ihan kuumana siihen. Saatiin jopa agressio sieltä esiin, eli Ria haukkui maalimiestä kun tämä pysähtyi ja tuijotti silmiin :) Sovittiin jotta menen taas uudestaan ihan oikeissa purutreeneissä käymään, jotta miten käyttäytyy uuden ihmisen kanssa.

Koulutuksen jälkeen mentiin kaverin kanssa tuohon Lehmoon koiria vielä juoksuttamaan, ja siitä sitten kahveelle.

Oli kyllä hemmetin antoisa päivä tänään, hymy huulissa nauruhermoja kutkuttaen sai kotiin lähteä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.