IRC-Galleria

OutokumpuunSunnuntai 22.04.2007 11:49

Eilen oli outokummun ryhmänäyttely. Mukana mulla oli Ria ja Piipa.
Rambo poika omistajineen tuli turistiksi paikalle ja olivat pitelemässä aina toista tytsyä kun toisen kans olin kehässä. Kiitos Reetta avusta! :)

Olisi voinut olla melkoisen hankalaa tehdä muuten mitään.


Tuomari oli erityisen tiukka tapaus, mikä toisaalta on ihan hyväkin. Tykkäsi Riasta kovasti, mutta ei halunnut koiria esitettävän makupalan avulla, sanoi jotta "nämä on palveluskoiria, minusta näyttää typerältä kun dobermanni esitetään kuin joku pikku puudeli" :D Mutta yksin kun olin esittämässä, niin seisotin koiraa sitten tyhjälle kädelle kun ei kerran namia saanut olla :D

Ja yllätys yllätys Ria sai EH 1, kasvattajan kanssa jo naureskeltiin jotta Bisteriltä luokka voitto :D Helppoahan se on ainoana koirana luokassaan :D
Mutta Rian suoritukseen olen erittäin tyytyväinen, vaikka juoksemisessa oli välillä vähän ongelmaa, mutta kuitenkin se miten lunkisti neiti osaa ottaa moiset tilanteet, ja nätisti antaa tuomarin tutkia ja malttaa hyvin seisoa :)

Piipa sai Bisteriltä H:n koska on vielä niin paljon kesken kehityksen, ja itsevarmuutta pitäisi saada lisää.


Kehän jälkeen lähdettiin koiria juoksuttamaan läheiselle hiekkamontulle, Ria, Piipa ja Rambo painatteli ihan kunnolla menemään :) Ja lopuksi otettiin Rambosta uudet hianot seisotuskuvat.

Nyt kun pian pääsisi kotisivuja päivittelemään, kun niin paljon kaikkea uutta olisi sinne laitettavaa, vaan kun ei...



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.