IRC-Galleria

Tottista ja purujaLauantai 20.10.2007 15:02

Aamulla 9 treenaamaan Rian kanssa.

Ensin tottista, ja kaik sujui mielettömän hyvin. Estenoutoja ei otettu kun ei tuolla kentällä niitä ole. Mutta kivasti saatiin palautetta että on tottis todella hyvällä mallilla :)

Puruja otettiin taas pienen tauon jälkeen, kun maalimies on ollut kiireinen että ei ole kerennyt treeniä pitämään. Käynnistys kentällä, parit purut ja rauhan ja irrotuksen harjoittelu. Rauhassa oli alkuun pieniä vaikeuksia, mutta kun mällääminen saatiin pois niin sitten sujui. Irrotuksissa mie oon edelleen niin toivottoman hidas reagoimaan.. Ei irrottanut heti käskystä, ja pakko tuli liian myöhään, ei voi kun omaa päätä syyttää :D Mutta saatiin kuitenkin onnistumistakin siinä. Sitten alettiin harjoittelemaan piilon kiertoa, mitä silloin joskus ohimennen kokeiltiin, ja ei oikein tuottanut tulosta, mutta tänään oli eri nimi hommassa :) Ensin hetsaus ja ukko piilolle ja mie lähetin, ja siellä alkoi ihan hyvin haukkua, ja pysyi siellä vaikka mie olinkin kaukana koirasta ja pois näköpiiristä.

Kivaa palautetta saatiin siitäkin, ja maalimies sanoi että NYT lähdetään viemään koiraa eteenpäin. Ei enää junnata paikoillaan, sen verran on kehittynyt.

Käytiin sit treenin päätteeksi treenikaverin kanssa koissuja juoksuttamassa soramontulla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.