IRC-Galleria

lalla lalla laa...Maanantai 09.01.2006 14:57

voi että väsyttää ihmislasta.... noh ihan hyvällä syylläkin, tuli nukuttua viime yönä nimittäin van vaivainen tunti... jaa miksikö? noh olin mennyt lomalla sekottamaan unirytmini ihan totaalisesti... eli toisin sanoen eilen tai tänään oli ongelmia nukahtaa... ;)

en oo kirjottanu nyt vähään aikaan... ei vaan oo ollu tapahtumia... mitä nyt... X) uusvuos.... ja vaikka toisin ihmisille lupailinkin minä päädyin vähän juhlimaan... tai siis kävin syömässä Pohjan Hovisssa ja sen jälkeen mentiin tivoliin....ja siellä tuli oltua loppuun asti :) ja oli kivaa... ja sit vielä kävi niin hyvä mäihä että kun otin taksin tolpalta, niiin tarjosin että samaan suuntaan menevät voivat tulla samalla taksilla ... ja näin sain samalle kyydille kolme muuta uudenvuoden juhlijaa... jotka sitten jäivät pois kyydistä aikaisemmin pois kyydistä kuin minä ja antoivat taksi kuskille jonkun verran rahaa jokainen...noh ja sitten kun päästiin minun koti ovelle... laskettiin mitä minulle jäi maksettavaa..... ja todettiin että minulle ei jäänyt mitään maksettavaa :):):):):).... ja kaiken lisäksi kuski oli nuori ja mukava.... ja hänen kanssaan oli kiva jutella :)

niih.... ja muuten tänää pääsen taas pitkästä aikaa harkkoihin... selkää kun oli pitänyt lepuuttaa.... jee.!!! ja voih... jee koska olen kaivannut harkkoja ja voih siksi että olen niiin väsynyt... X)

Kaiku....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.