IRC-Galleria

wilbertti

wilbertti

YÖ-Sua muistoistani pois en saa

ProvinssiRock2008Maanantai 16.06.2008 17:47

Rakas päiväkirja! <3

Päätettiin sit käydä telttaileen provinssissa :) Matkaan lähti tepi,hakala,juike ja sylanderi plus tietenki kaikki uudet ja vanhat tutut. Esim. moramasan pojat jne transiitti jengi :D en kirjota tällä ekrtaa niin pitkästi.

Perjantai: meni siinä maistellessa välillä muisti pätkii joku kertoi että oltais käytä jopa festari alueelle mutta varmuutta tähän ei ole saastu koska lippuja sinne ei meillä ollut (asiasta tietävät voi kertoa oltiinko siellä)

Lauantai: heräsin ju varpaisiin oli niin vitun kymä mutta ei ihmekkään koska jalat oli teltasta ulkona onneks hakalan vili piti lämpimänä muun kropan :D Siinä sitten pari olutta otettiin ehti aamu tuimaan ja aamupalaks tietenki perus kebab riisillä paikallisesta kojusta :D lähettiin siitä sitten spanishin kaa suihkua ettimää tämä reissu kestikin todella kauan. Ja välillä meinattiin päästä saunomaanki mutta nihkeä poikayhstävä ei antanut mennä. joten vaan kahestaan mentiin koululle saunoon. Vedettiin siinä sit keikkaki tai siis mä vedin ku maaria puhui mulle keikan sellasen pikkubussin luona jossa oli kunnon vehkeet mikit jne. :) noh siitä sitten matka jatkui kohti suihkua joka oli yhden koulun jumppa salin suihku. ja eikun takasi leirintään kaikkea nähtiin matkalle esim. Alaston mies, sivamuovipussi paitainen mies, boratkin tuli vastaan :D Lauantai iltana meno oli taas kova kun pienessä pöhnässä sanoin että voin käydä pookulin norsustringit jalassa uimassa jos saan 20€ ja niinpä laine ja härö maksoi sen lystin. myöskin muita villejä ideoita oli rahan tekemiseksi mutta onneksi villeimmät jäi toteuttamatta :) Noh sitten itse pyörin yksin alueen ulkopuolella ja humalassa kun olin päätin mennä sisään alueelle noh ei lippua jotan ei auta kun kävellä pääportista sisään ja näin tein pääsin sisään ilman lippua :D bändejä ei enään ollut vai herra ylppö. päätin mennä kaljalle mutta kun ei ajokorttia ollut ja piirturikortti ei kelvannu menin yksin kebabille ja kävelin takaisin leiriin. matkalle sitte kävin poikia moikkaas transiitilla ja saatiin siellä myöskin pientä suukopua aikaan. mukana olleet tietää en muuta sano :D mutta ei siis nyrkein tapeltu. laine muistaa ainakin kun naista huudatettiin :D ja loppu iltana onkin taas muisti pätkässyt.

Sunnuntai: aamulla taas heräsin kun jalat oli jäässä tällä kertaa ne oli taas ulkona eikä sukkia jalassa :D otin pari aamu kaljaa kun odotin et tony herää ja pääsen kotia. niinpä sitten senicin takapenkille köllöttään ja matka kotia alkoi käytiin sit neekerikebabillaki s-joella. kotona heti nukkumaan huonoa oloa pois. ja sitten yöllä en saanutkaan unta vaan töihin 6 ilman yöunta kun oli paska olo ja on vieläkin.

Kiitokset kaikille matkalla olleille joita en kaikkia musita mutta tässä lista tärkeimmistä:

Spanish kiitos suihkureissusta ja kyltti hommasta kaikille eio ole soveliasta kertoa kyltin sisältöä :D
Koko meijän leiri: En ala nimiä sanoon kaikki kyl tietää.
Transiitti porukka jne.
Kebab yrittäjät kiitos energiasta :D
selmu ry
karjala
ja kaikki jotka unohtui...

P.S juhanuksena 3 päivää himoksella. sieltä olis tarkoitus saada video materiaalia :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.