IRC-Galleria

xnode

xnode

friday of the end of the times

Kuva SATA-valmisSunnuntai 15.02.2009 14:57

Niin, tosiaan eilen sain valmiiksi kuva-satasen, hassua että viimeinen päivä sattui osumaan juuri ystävänpäivälle. Seuraavaksi vähän satunnaisia ajatuksia hommasta...

Projektina homma oli kiinnostava, joskin myös toisinaan todella tuskainen. Joinain päivinä uuden kuvan keksiminen oli lähes mahdotonta ja toisina päivinä olisi helposti tehnyt niitä kymmenenkin. Kiitettävää hommassa oli se että tuli katseltua vanhoja kuvia aivan erilaisella silmällä. Suurin osa projektissa käytyistä kuvista on ollut sellaisia mitä en aiemmin ollut harkkinnutkaan käyttäväni.

Neliö-croppikin oli itselleni aika tuntematon ennen tätä proggista, joten ainakin sen käyttöä on tullut opiskeltua kohtalaisesti :D

Yleisesti ottaen kuvista voi sen verran sanoa että itse voisin sanoa pitäväni suurimmasta osasta niitä, ainakin sarjan osana ne ovat selkeästi vahvempia kuin yksinään. Onhan siellä joukossa myös selkeästi huonoja otoksia. Ja tietty jos sattuu tykkäämään tarkoista tiiliseinä-kuvista niin sarja ei välttämättä sovi.

Joo, ja kuvateksteistä on ihan turha kysyä mistä ne tulivat. Siihen en todellakaan osaa vastata :D Jostain ne vain tulivat.

Btw.. kameroina noissa kuvissa on käytetty seuraavia: Sony Cyber-shot U20, Panasonic Lumix DMC-FX01, Sony Cyber-shot DSC-V3, Nokia 6680, Nokia N70, iPhone, Canon EOS-10D & Canon EOS-40D.

Bonuksena saatte kuvan n. 101 :D

Edit... se kansio xnode&album_id=2711115

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.