IRC-Galleria

xnode

xnode

friday of the end of the times

Aloitin tekemään At:tKeskiviikko 04.03.2009 01:54

Eli siis innohomoilemaan... outoa koskaan ei tiedä milloin kohtaus iskee (paitsi että se on aina illalla kun pitäisi mennä nukkumaan).

No joo, kämpästä poistui tänään erinäinen kasa valoja yms. yleensä lähinnä klubeilla törmättävää rekvisiittaa (jäivät tänne roikkumaan pikkujouluista pariksi kuukaudeksi, on niistä kyllä eri pileissä sen jälkeen ollut rutkastikin hupia) ja yht'äkkiä olohuoneessa olikin paljon tilaa.

Harkitsin hetken että vaihtaisin olkkarin ja makkarin paikkaa mutta en päätynyt siihen vielä. No ekana askeleena siirsin yhden hyllyn, rahtasin yhden pöydän ja kannoin sille tietokoneen (ja hämmentävää kyllä, nyt keittiön pöydällä pystyy syömään kun ei ole enään konetta siinä).

Seuraavaksi aloin harkitsemaan miten muuten muuttaisin järjestystä (kombinaatioita on rajallisesti) ja sainkin päähäni miten muutan olohuonetta. Jonkin yllättävän järjen puuskan myötä päätin toteuttaa sen vasta huomenna koska ei ihan voi olla varma kestäisikö se esim. kolmeen tai neljään. Alku raivaus tuli tosin jo tehtyä.

Seuraavaksi sain päähäni pistää isoja viuhkoja seinälle (en omista), missä vaiheessa aloin jo olemaan kohtuu varma että joko juomassani teessä tai syömässäni keksissä oli jotain outoa. Niitä pitää siis vielä harkita :D

No joo, kummia juttuja. Nyt mm. printteri on kiinni siinä koneessa mistä sillä tulostetaan ja kaikki kamerakalusto (lähes) on yhdessä paikassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.