IRC-Galleria

yksmarsu

yksmarsu

http://dreamsandcocktails.blogspot.com/

Selaa blogimerkintöjä

Tänään mä kirjotan.Torstai 05.07.2007 03:16

Nyt mää kirjotan. Dataan, ja on hituse tylsää. Media pleirresissä soi Cheekin Sylkäisy. Porukat lähti tanssimaan ja Laura lähti joittenkin kolmijalkaisten kanssa uimaan. Niin ne kaikki vaan hylkäs mut.

Vois kuvitella menevänsä tänään ihmisten aikoihin nukkumaan, ku joudun aamulla heräämään jopa kymmeneltä jotta kerkeen käydä suihkussa, pakata loput kamppeet, levittää naamalle sotamaalauksen ja tällätavalla. Sitten äiti heittelee mut Sallalle, vaikkakin tähän aikaan luultavasti se ja Sinkka onkin töissä keräämässä mansikoita. Mutta niillä on vissiin Tanja ja öö mikäsenytoli, Pomppe. :''D Menen sitten kiusaamaan niitä sinne siksi aikaa kun nää neidit raahautuu sinne. Sittenpä tytöt tähtäilee Tuuriin! Voimitenkivaa <3

Ostan vissiin lähinnä pakkeleita, sillä Tuurin vaatteet harvoin iskee. Mut katotaan, mistä sitä vois tietää vaikka joku säkkikin löytyis. Mulla on myös muita hyviä syitä olla ostamatta vaatteita sieltä. Ensinäänkin en koskaan malta tuhlata rahojani meikkeihin kun on jossain ostoksilla. Sitten kotona on silleen äiti uikuikuik multa on loppunu tämmönen ja tämmönen ja sitten juostaan sokkarille ostamaan jotain pakkeleita niitten hulppeesta valikoimasta. Toinen hyvä syy, on se että lähetään perjantaina kunnolla perheen kanssa shoppin, ni ei oo järkeä.

Sooou, Tuurin jälkeen Sallalle yöksi. Salla ja Sini heräilee varmaan ihan törkeänaikaisin töihin, jään nukkumaan sitte vissiin sinne kunnes porukat herättelee pirteällä puhelinsoitolla, ja kaappaa mut Sallalta mukaansa. Sitten on nenä kohti Poria, kattelemaan Ninaa ja Patua (<3) ja sitten Tampereelle sieltä Sokos Hotel Ilvekseen yöksi, ja lauantaina siellä sitten varmaan ollaan vähän aikaa ostoksilla ja sieltä sitte ajetaan lempäälään Ideaparkkiin, ahhh ! Siellä onpi tämän tytön lempiliike Mango, ja Catwalk-osio jossa on kaikki huippumerkkiliikkeet. Kun porukat on mukana, niin vois ehkä yrittää räpsytellä silmiä ja ruikuttaa jonkun uppeen merkkikoltun mukaansa, pelkän kuolaamisen sijasta.

Tuurista yritän löytää olisko se Rimmelin ollu sellanen rusketussuihke, ei siis itseruskettava vaan sellanen poispestävä spray. Oon luonnostaan niin kalpea enkä tykkää ottaa aurinkoa, ja meinaan ens viikon torstaina istua Viinikaisen penkissä kolme tuntia kun mulle laitetaan kaksi värinpoistoa ja yksi blondi taittoväri. Jos ei kohta ala plondiksi tulla ni jo on kumma. Vaaleat hiukset taas voi saada mut näyttämään entistä kalpeemmalta, siksi tämä spray on päässyt ostoslistalle.

Luulen että kaikki pakkaus sun muu on tehty. Äitiltä omittuun Longchamppiin on tungettu liikaa vaatteita. Vois yrittää karsia joitain juttuja sieltä pois. Mahtuis ostetut jutut sinne paremmin. Ainiinjoo, tarviin uuden patterin ämpeekolmoseen. Hakemaan se.
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.