IRC-Galleria

yukoasd-

yukoasd-

» yksi kuva satuttaa, yksi lause itkettää, niin helppo saada kaikki, niin helppo myös menettää.

+Perjantai 17.12.2010 14:01

On muuten helvetin pelottavan näköistä, kun vastakkaiselta kaistalta tuleva auto heittää kylki edellä oman kaistan puoleiseen ojaan! Oltiin tulossa kotiin päin kaverin ja äidin kanssa kun jarrut lyödään lukkoon ja tuijotetaan ku auto lentää oikee kylki edellä hankeen. Siinä muuten hyppäsin ensimmäisenä ulos autosta ja juoksin katsomaan tilanteen, lopulta sitten mentiin kaverin kanssa heiluttelemaan tielle, että muut hiljentäis. No, ensimmäinen hiljensi. Toinen hiljensi hieman ja kolmantena tullut rekka pysähtyi ja kysyi onko käynyt jotain. Autohan tuolla on ojassa, tie ku peiliä että aja varovasti. Kuski vaan totesi, että kyllä ajetaan, on niin liukasta ja lähti hiljaa sitten menemään. Mutta tätä en kyllä ymmärrä: toiset VILKUTTIVAT meille takaisin! Kyllä ihmisten pitäisi siinä vaiheessa tajuta, että kun taustalla näkyy punainen auto ojassa ja pari tyttöä heiluttaa tiellä, että jotain on käyny. No ei kun nää autoilijat jatkaa vaan menoa, lopulta sitten taas jarrutellaan niin, että vinkuminen oikein kuuluu.
Onneksi ei mitään käyny autoilijalle, yksin oli liikenteessä ja lumi oli niin pehmoista, ettei autollekaan varmaan mitään käynyt. Lähdettiin siitä sitten hetken päästä pois, ei poliiseja kuulemma aikonut soittaa paikalle. Hinausauto vaan ja menoks.
Mutta kyllä pisti miettimään myöhemmin, että jos oltaisiin pari sekuntia oltu aikaisemmin, oltais iteki oltu siellä ojassa tai puussa. Auto olis tullu joko kylkeen tai keulaan, niin pahasti se heitti ympäri siinä ja liuku sinne ojaan.


-Yuko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.