IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 24.03.2009 04:34

Saara dice:
sit naa syo usein aamu/iltapalal HAMPURILAISEN KUORII! siis sita taytta pullamossopaskaa ja voita ja avokadoo valii vaa. voi perse maailman kamalinta
Ville dice:
NÄÄ TEKEE IHAN SAMAA TÄÄL :D
Ville dice:
mua aina hajottaaa :D
Saara dice:
voi kilin vitut. aivan kamalaa
Ville dice:
nää ostaa sellasii valmishampurilaisii ja syö aamul kuoret ja laittaa pihvin lounaaks riisin kaa
Ville dice:
vitun fiksut
Saara dice:
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha xDDDDDDDDDDDDDD

nii Ville siis Costa Ricas, ei mee paljoo paremmin siel :D

Oon jokseenki kurkkuuni myoten taunna pullamossoleipaa jo nyt. Aattelin siirtyy niihin saakelin taysjyvakorppuihin mita mama joskus vetaa. Okei on yks hyva pullamossoleipa mut ei sekaa kyl maistu miltaa ellei oo kiloo voita ja juustoo valis.
Ehdoton suosikki ("""""""") ruoka taal on ollu maailman sitkein pihvi + salaatti. ihan ku omaa kinttuuni oisin pureskellu, yhta suuri oli nautinto.
Nii ja sunnuntain oltii buffetis ja soin sit kolme isoo lautasellist jalkiruokii ku muut ei houkutellu. Yleensahan syon kaikkea, mika nyt on?

Affff taa ruoka ketuttaa nii paljon et jauhan jostain muusta.
Tanaa olin koulus enkunmaikan mukana skidien koulus. Ne skidit oli hauskoi ja sain paljon fanei. Ne teki mulle korttei, anto jotai keksei ja halas mua kaikki. Haha :D paasin pois parilta matikan tunnilta tosta hyvast. Meen tast lahtien joka maanantai messii vaik sen open enkku on kyl nii kamasta et apua. Must vois tulla jo espanjanmaikka jos samal linjal vedettais suomes.

Vikal tunnil riehuttii taas. Mitaa muuta ei koulus tehakkaa. Joillai tunneil kyl maataa ku madat lahnat ihan apaattisina vaa (tai sit ne opiskelee, ja ma makaan ku mata lahna) ja valil taas rajahtaa. Mul on yha valkalla laadukasta juttuseuraa eli Saksassa vaihossa ollu poika. Sil on jotenki kiimanen katse haha. ehk siks tykkaan sen seurasta.

HEI PERHANA PERJANTAI!
Joo tapasin mun AFS-tukihenkilot enka nyt kerro et missa xD Arvatkaa. Siis ihan organisoitu tapaaminen oli ja oli kivaa. Ennen sita oltii menty Katan ja Feñan kaa suoraa koulust Mallii ja shoppailee. Sit ehin just just himas suihkuu mut en pukee ja kaikki muut oli kadonnu johki nii sain menna pyyhe paal avaa ovee. Olin varmaa kaunis naky.
No tan tukihenkiloitten tapaamisen aikan sinne koh rantaravintolaan mis oltii saapu mun kavereit! ne oli menos toisee ravintolaan viettaa Gabin synttareit nii ryntasin himaan hakee laukkuu ja lahin messii. Ne oli kyl infonnu mua aiemmin jo tost mut jostai syyst en ikin kuitenkaa tajuu mita tapahtuu ja millon nii akkilahot kunniaan siis.
Hengailtii sit siel ravintolas kunnes mentii johki puistoo. Huudatettii musaa Javierin autost ja tanssittii tiel. Katotaa kauan kestaa et jaan auton alle. No ei hataa iska ja aiti en ma jaa.
Saavuin himaan sit jo klo 1 eli alkuillasta taal :D olin nii vasyny et huh.

Lauantain biitsil ja sunnuntain biitsil. Eipa muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.