IRC-Galleria

jaujauLauantai 30.05.2009 05:03

vuoristoradasta paivaa. nyt ollu taas pari paivaa jees-fiilikset. eilen kyl se (en viitti heittaa mitaa aklosopoo sanaa nyt taha)... hyvannakoinen ihminen salilta heitti mut himaa. vittu juteltii ja sil on tyttoystava. ei voi olla taas tata mun tuurii.

tanaa kuviksen tunnil oli aikaa hoitaa terkeampia asioita ku en ollu kayny ostaa jotai saamarin pahvii josta teha joku kuutio. no nypinpa sit kulmakarvoi ja kuuntelin jotai antofagasta radioo ja!! TANAA KMASUUN 1 ASTI NAISET ILMASEEEEEKS!! :D jaa minnekkohan suuntaa tama henkilo tassa tanaan. hmm? :D Paitsi et kmasun sivuilla on joku remontti eika siel sanottu mitaa tosta et ei nyt voi olla varma. mut onneks siin lahel on muita discoi ja stefa mukavan joustava ihminen nii ei hataa vaik tuliski yllari et se vakkari hemmetinmoinen sisaanpaasymaksu -> toinen paikka.

talla hetkella koulu kiinnostaa taas vahan liikaa. rupee tulee sen verta kavereit koulun ulkopuolel etten saa jarkattyy kaikkee naihin tylsan lyhyisiin (no ihan normimittasiin) viikonloppuihin. mut onhan nait tas jaljel. plus et motivaatio olla koulus laskee koulun ulkopuolisenki seuran vuoks entisestaan.

jaaha kello 19 ja meika istuu tas jossai pyjamakuteis. onneksi ilta chilessa on nuori.

huomen jeee vihdoin rannalle kivojen afs-tyyppien kaa. su takas ja happi kahen paivan baanasta varmaa ihan hyva :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.