IRC-Galleria

taalla saara joka istuu hyvinTorstai 18.06.2009 02:22

takerruin nyt tohon :D
uus chile-mama oli tanaa jubailee jonkun luokanvalvojan tapasen kanssa. se palaute mita sit kuulemma sain ei kuulostanu ihan multa :D olen mm. hyvin kohtelias, aina koulussa (oikeesti, oon ollu ekan semestren aikan vahiten poissa koko hemmetin luokalta), istun hyvin!!! (en rohnota, jotka on nahny mut koulussa voi olla erimieltakin) ja et mul on hyvat suhteet kaikkiin luokkalaisiin (no kysytaan toki ex-mamalta).

eilen mentii kuuden aikaa karon, belenin, katan ja dodon kaa pelaa fudista. reissu alko hyvin, belen halus ehdottomasti antaa pallon kulkee maassa. pallo lahti tietysti valuu alamaessa kohti isoo risteysta koulun vieressa, ja belen juoksee autojen sekaan kadet ojossa pelkastaan palloa mulkaten. ollaan onnellisii et se on viela elossa. :D
ollaan nyt hyvin motivoituneita ku perjantaina jotai ekoi pelei muiden kaa, eri luokkii omast koulust ja myohemmin muit koului, miten hienoo :D nooo ensin laahustettiin kaikessa rauhassa rantakatua semmoselle kivalle puistolle jos paljon pelikenttii. matkalla pysahdyttiin tietysti makkariin. sit siel kentalla melkein harjoteltiin. mut ainaki saadaa pointsit liikkamaikalta ku mentii ylipaansa mihkaa.


huomen vihdoin joku kokous jossa selvii (ehka... chilelaiset) mihin ehka (chilelaiset...) mennaan luokkaretkelle. brasilia tammikuussa on nyt ilmeisesti tyrmatty, nain organisoidulla ja tehokkaalla rahankerayksella sanoisin et mejillones (tuppukyla lahinna antofagastaa) on meian budjetille sopiva paikka.
ikava kylla on myos mahdollista et ne menee ens vuoden huhti-toukokuussa, ei tsaanssii mulla :( tai lokakuussa jonka oon buukannu jo ihan tayteen (kannattanu sittenki nordaa koulus, uus mama menee kysyy perjantain jos saisin lokakuun kokonaa vapaaks koulust, ei paha!! :D). en uskalla kirjottaa mihin toivottavasti suunnistan, kuitenki peruuntuu mun tuurilla.

ja tanaan... juuri kun alotin vaihto-OPPILAS elaman tosissani, ja lopetin kaiken pahan elaman ( :D ), tormataan kahen koululaisen pojan kaa kadulla ja ne kutsuu mut ottaa piscoo. :D sanoin natisti etten taida voida, a) ei enaa piscoa tanne b) ei tsaanssii c) uusi elama (kauanko naa aina kestaakaa?)

moors.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.